Вот и я не пойму, почему в каждом втором сообщении "Россия враг", "Потенциальный противник" и т.п.
Ну пусть 40%(по твоим данным), какая разница? Все равно это очень много. Почему мы не имеем права говорить на том языке, на котором нам удобно?
Вы просматриваете тему Квест "Скарб Мазепи 2010 в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от fragov Я не розумію твоєї логіки. Навіщо ненавидіти якусь країну, якщо ти живеш
Вот и я не пойму, почему в каждом втором сообщении "Россия враг", "Потенциальный противник" и т.п.
Ну пусть 40%(по твоим данным), какая разница? Все равно это очень много. Почему мы не имеем права говорить на том языке, на котором нам удобно?
От не треба розповідати як все гарно було в СРСР. Переселяли цілі народи і ніхто і рота не відкривав.
А одружуватися і зараз можна на тому, кого ваша душа забажає. Просто імперія розвалилася, а ви все ще живите подумки в ній.
"Цирк уехал, клоуны остались" (с)
Конкретно, хто тобі особисто забороняє спілкуватися російською мовою?
пистолетом помахать тоже уметь нужно))))))
А уровнем интеллекта мерятся так точно не будем,не наш уровень)))
Gonosuke, а 13? по Полтаві їх ЧИТИРІ! мало? так польська, єврейська взагалі по одній. не нада викривлювати факти, ага?
tatjanka, Аа шо коли людина вміє махать? чи ви по розташуванню літер на сторінці вмієте ворожити?