Вы просматриваете тему Квест "Скарб Мазепи 2010 в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от fragov тобто для ворогів та зрадників України А я уверен, что наоборот, враги
Gonosuke, поваги заслуговують тільки ті, чия позиція принципова. назвати хорошу річ поганим іменем (слідуючи вашій логіці) нормальна людина не додумається.
Пересічні росіяни - частично нормально відносяться.
По-перше, не руську, а росіянку. По-друге, яка різниця, яка в людини національність, головне, яка вона - та людина і як відноситься до країни в якій живе.
Бо якщо мама росіянка буде жити в Франції і казати, що вона хоче, щоб франція об'єдналася з Росією і стала розмовляти російською, то тато француз в кращому випадку її до психіатра підлікуватися відправить.
Тань, я ознакомлюсь ее с творчеством, в общих чертах на досуге
Не нужно приплетать сюда Францию. На Украине русскоговорящих большая часть населения.Бо якщо мама росіянка буде жити в франції і казати, що вона хоче, щоб франція об'єдналася з Росією і стала розмовляти російською, то тато француз в кращому випадку її до психіатра підлікуватися відправить.
Дык что делать ребенку? Ненавидеть Россию, где выросли его дедушки и бабушки? А если семья переедет ненавидеть Украину, где так же росли его вторые бабушка и дед? )))
Национализм в современном мире - тупиковый путь. Никто меня в этом не переубедит.
ну правильно,если папа немец с мамой француженкой то все ок, никто никого никуда не отправляет,так как было в СССР,все дружили и женились кто на ком хоте, потому что мы являлись гражданами СССР,а теперь ***У того "братського" народу влада зовсім не братерські наміри щодо України ****
Ага, правда про це свідчать тільки опитування проросійських соц. служб, всі інші чомусь показують інші результати. І не більша, а значна.
Я не розумію твоєї логіки. Навіщо ненавидіти якусь країну, якщо ти живеш в іншій? Звідки це?
Між рядками треба читати крім російського? Бо якого дідька Україна повинна розмволяти російською?