Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей68Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 6 из 11
Показано с 51 по 60 из 106.
    .

Re: Квест "Скарб Мазепи 2010

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    з виходячи з ваших дописів так і хочеться спитати - хто ви Дейнеці - родич, друг?
    За последние 9 лет общался с ним два раза и то случайно встретились.

згадайте цьогорічний квест "Перемога"
    А это же хорошо, что кто-то что-то делает(Мазепа, Перемога, Дозоры, Хотвилсы и т.д.), а не тупо срет в камментах на все мероприятия. Не так?

Не варто "класти" на одних
    На кого из организаторов КММ я "клал"?

Sky
    Небо в твоїх очах ©

Офтоп:
    Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    КММ
    я не знаю, що ви мали на увазі під цим скороченням, але перше що згадав "кабельний мікрофон малогабаритний"

На кого из организаторов КММ я "клал"?
    Я вам не про організаторів кажу, а про інших, не менш відомих журналістів нашої Полтавщини, якщо вам моє трактування не одразу доходить.
    .

я не знаю, що ви мали на увазі під цим скороченням, але перше що згадав "кабельний мікрофон малогабаритний"
    Культурно массовые мероприятия

не менш відомих журналістів нашої Полтавщини
    Где конкретно я обижал "відомих журналістів нашої Полтавщини" ?

не одразу доходить.
    Слышь, ты веди себя попроще. Хочешь рассказать мне про доходчевость - веллкам в лес, тет-а-тет расскажешь.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Слышь, ты веди себя попроще. Хочешь рассказать мне про доходчевость - веллкам в лес, тет-а-тет расскажешь.
    чомусь подібну фразу я й очікував. А поняття "класти" включає в себе і повне ігнорування інших людей. Права була sharasha
    Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Марна розмова взагалі... Груша - луччій друх!
    .

Офтоп:
    Что с баб взять? Им можно хамить где угодно, понимают, что им за это ничего не будет. Никогда на их оскорбления не реагировал, дело не благодарное. Мужчина, который хамит не в лицо, без свидетелей, зная, что не ответит за свои слова(психология бабы) - ничтожество. Или тоже баба.

Уважай себя, не пиши такую хрень людям:
    не одразу доходить.
    Хочешь хамить - хами в лицо.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Офтоп:
    Gonosuke, якщо я вас образив цією фразою - пробачте, але у кожного свої поняття і трактування хамства і грубості. І давайте припинимо на цьому нашу розмову, бо я не маю жодного бажання вести її далі.
    .

Офтоп:
    Gonosuke, якщо я вас образив цією фразою - пробачте, але у кожного свої поняття і трактування хамства і грубості. І давайте припинимо на цьому нашу розмову, бо я не маю жодного бажання вести її далі.
    Ок, проехали
    2.0

павтаряю для глухуюватих і прочіх блажених: нехай поставлять зразу пам"ятник Мазепі, а тоді матимуть моральне право юзати його ім"я. до того всі ці тусовки - тупа профанація. а заслуги профанаторів не можуть бути достойними похвал.
    .

Предатель не заслуживает на памятник. Пусть радуется, что в честь него шуточный квест назвали
    part of me

nickeler, ти не розумієш всіх глибин їхніх глубин. Подивимося на цей горе-квест очами малороса. Пєтя 1 побідив поганих дядьок Мазепу та Карла XII. Існує легенда, що Мазепа десь сховав скарб. Тобто тепер малороси шукають скарб поганого дядьки. Відповідно до цього відношення і до всього іншого: гімн і проча маячня.
    Предатель не заслуживает на памятник. Пусть радуется, что в честь него шуточный квест назвали
    Він зрадник тільки для тих, для кого Росія союзник, тобто для ворогів та зрадників України. І йому і так є чому порадіти, бо його вклад в розбудову України навіть без війни проти загарбника - велечезний.
+ Ответить в теме
Страница 6 из 11