Вы просматриваете тему Квест "Скарб Мазепи 2010 в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Mr.Kronko тогда офтоп: я в квесте второе место занял ... Праздравляю! Сообщение от
sharasha, ну так это ж примитивный рекламный ход "на лоха"!!! я б тоже так сделал
пипл такое хавает на ура
RAMM, не надо платить налог
Підсумки квесту «Скарб Мазепи» підбили сьогодні у полтавському кафе «Апельсин»
У прес-конференції взяли участь співорганізатори — Олег Дейнека та Антон Петько, заступник міського голови Лариса Семеняга, партнери проекту. Всі вони визнали: для того, щоб квест відбувся, було докладено колосальні зусилля, в тому числі, й міської влади. Для підтвердження демонструвався фільм на матеріалі акції.
Результатом стало внесення акції до Книги рекордів України за двома номінаціями — наймасовішого квесту (1013 учасників) та найважчого призу (280 кілограмів 350 грамів). Як запевнив Олег Дейнека, ці досягнення можна автоматично вважати світовими рекордами.
Із дна Ворскли 24 особи витягло 20 тисяч 406 гривень. Доля решти документально не підтверджена, тому гроші ще довго манитимуть спритних полтавців, а річка матиме свою таємницю.
Переможець квесту Максим Водоп’янов, який витягнув із води 5 тисяч гривень, розповів про свій шлях до золота. Говорить: волонтери вже втомилися рахувати монети, а він усе пірнав і пірнав за новими. А от красуня «Скарбу Мазепи» Ірина Кобець отримала діамант і подорож на двох до Парижу. Співачці Олені Ковтун, яка виступила у фінальній частині шоу, вручили поліс на страхування її голосу.
http://www.poltava.pl.ua/news/society/3611/
Офтоп:
Gonosuke, а мені більше імпонують наприклад досягнення Світланки Пиркало, яка дійсно досягла того, чого хотіла.і ще, якщо публічна людина в своїй країні підтримує ідеологію іншої країни, нехай навіть таким ніби примітивним чином, то я її не поважаю. ким би та людина не була. прізвище не має значення. повагу не заслуговують кількістю мелькань гризла в зомбоящику.
nickeler, Нет, "не мелькань гризла в зомбоящику", а огромное желание к самосовершенствованию. Большинство полтавчан отсиживают на работе с 9 до 17-00, а потом домой к зомбоящику. И так до пенсии...
Gonosuke, з виходячи з ваших дописів так і хочеться спитати - хто ви Дейнеці - родич, друг? Не варто "класти" на одних, а підносити на небеса інших, от і все. А щодо квестів, організованих Дейнекою, згадайте цьогорічний квест "Перемога"
nickeler, та людина просто навішує ярлики, не знаючи ні про кого нічого.
В нього те, чого досягла людина дійсно вимірюється
Якшо взяти Єгора Соболєва приміром, то в людини взагалі освіти немає ніякої, народився в Росії. Але дійсно чогось досяг, як він прекрасно говорить українською (з російським минулим)... Але впевнена, шо пан Гоносука його не знає, бо його не так часто вже й показували в галубом екрані. Та й не родич він йому. Тож, звідки йому знати чого там той Соболєв досяг?....