Магазин спортивного харчування Strong Life
Закрытая тема
Показано с 1 по 5 из 5.
    Постійний відвідувач

А хто що знає про артилерійські склади?

Живу поруч біля колишніх артилерійських складів, оскільки територія величенька і майже безлюдна,принаймні так було до недавна, поки не почали тягнути звідти все що можна (цеглу, доски, шифер, метал) , я і мої сусіди часто вигулюють там собак. Один з них казав, що недавно до нього підходило двоє чоловіків, просили покинути територію, мовляв вони її охороняють, що цю землю недавно викупили і скоро там почнуть будівництво. У ЗМІ про це не повідомляли, навіть маленького словечка не казали, от і думаю чи знову намутили, як у 2006 році, чи справді все законо. Може хтось щось чув?

Пророк

Re: А хто що знає про артилерійські склади?

Это не сюда. Запрос в мэрию. Обязаны ответить.
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от RAMM Посмотреть сообщение
    Это не сюда. Запрос в мэрию. Обязаны ответить.
    Та я розумію, просто подумав, що може хтось чув щось. Та й від мерії наврядче чогось можна добитися. Їх відповідь уже наперед можна скласти із шаблонів для подібних випадків. Це буде щось на зразок: "За генпланом на цій території передбачено будівництво скількись там кв метрів житла....".
    Постійний відвідувач

Сьогодні все дізнався. Підкотив до мене один з таких охоронців, хотів з'ясувати відносини, прогнати з території. А я то його знаю, він з мої батьком ще працював, тому не вийшло сказати, що він офіційний представник якогось псевдо інвестора. Вони просто там метал та доски розкрадають, а власники собак їм разом зі своїми тваринками заважають, шум піднімають, можуть напасти та покусати.
    Це перші такі хто розбирає з такими закидами, взагалі якщо розбирають то тихенько і без наїздів. Ми своїм займаємося, вони - своїм. І всім добре.
    Філософф

Взагалі на сайті полтаської міськради вже давно висить план чергової забудови міста Полтава, де території артскладів відводиться почетне першочергове місце, як великої пустої території на перехресті великих житлових районів, звідки не треба виселяти жителів на новостроєні метри.)))
Закрытая тема

Теги для этой темы