Вы просматриваете тему Узаконили езду автомобилей по тротуарам и скверам города Полтава! в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от serg1975 Меня "кумарят" знаки "Парковка" , где снизу табличка "только для клиентов банка
Погоджуюся з автором теми, ті придурки на авто задовбали. Припаркуватися можна за 20 метрів, а не їхати прямо до дверей закладу. І справа тут не в тому у кого яка машина, а у звичайній повазі до оточуючих людей. Сам частенько там прожоджу і майже кожного разу чую сигнал за спиною. Я звичайно не блокую проїзд, відхожу в сторону, але все ж таки в парку хочется спокою, а не ухилятися від машин як на загруженому перехресті.
І шановний Gonosuke, я Вам в салон можу гранату кинути, а Ви будете ображатися лише тому, що у Вас на такі речі грошей немає.
Насколько я помню, возле центрального входа есть места для парковки. Въезд туда с Майдана Незалэжности. Поэтому, возмущения как-то неуместны. И во дворах кого-то возмущают проезжающие и паркующиеся автомобили, так может, заблокируем дворы и потребуем оставлять автомобили на близлежащих улицах?
Некоторые подъезжают к Спартаку не по дороге с Майдана, а наискосок, - по тротуару с ул. Коваля, вот это другой вопрос.
Роз’яснили?
Можу це саме сказати про пішоходів.
А насправді, в державі великій безлад. Це стосується доріг, законів, архітектури... А обурені та засмикані громадяни просто зриваються один на одному.
Я знайомий в бабусю в Великої Британії. Їх релігійна громада не має можливості побудувати у місті своєї церкви. По перше, дуже складно знайти у старому місті таку велику ділянку, та вона буде коштувати занадто великі гроші. По друге, держава не пускає такі речі на призволяще. В їх випадку, буде прораховано, скільки парафіян та гостей відвідуватиме церкву одночасно. З урахування цієї кількості, буде наказано побудувати майданчик для парковки авто. Без виконання цієї умови не буде дозволу на будівлю. Чому? Бо інакше, паркуватимуть автівкі по дорозі, біля сусідів...що призведе до конфліктів, якій описав автор цієї теми.
А як у нас плануються вулиці, двори, магазини?! У на все місто, - суцільний базар, с кожної квартири стирчіть як не банк, так магазин. Багатоповіерхівкі ліплять одна на одну… За гроші чиновники дозволять побудуватися де вам заманеться, чи то під краєзнавчим музеєм, чи під міською радою…
Вот уж не замечал чтобы кто то тем вьездом пользовался :( Ладно еще зимой когда сугробы были, а счас то что мешает, зачем по парку ездить?