Зарплатный калькулятор - подсчитайте свою стоимость
Вы просматриваете тему реальные зарплаты в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Зарплатный калькулятор - подсчитайте свою стоимость
Зарплатный калькулятор - подсчитайте свою стоимость
http://index.minfin.com.ua/index/average/
вот! средняя в октябре по полтаве почти 3000.
Реально? И это с тем, что скрывают доходы...
Колись читав одного журналіста про середні зп.
То він написав приблизно наступне, що мовляв дивні всі ці цифри, але якщо поглянути на це все з ракурсу "у мене жодного автомобіля, а у сусіда чотири, отже в середньому у нас з ним по два", то все лоічно.
Ну, а про кровосися всі пам"ятають, який працівникам заводу розповідав, які у них насправді зарплати ? ))
Нужно не среднюю арифметическую считать, а ту которую получает большинство.
Взагалі-то, що зараз для молодої сім'ї з дитиною і зйомною квартирою зарплата 3т. Це фігня. 1500-1800 на квартиру, 200-300 компослуги, у нас на гуртки+садок уходить 800грн. Я не кажу про харчування і одягання. А ще ж відкласти треба на квартиру-будинок-машину, і не дай бог щоб хтось із сім'ї не захворів, бо півзарплати зразу уйде . 5 років назад це була реальна гарна з/п, а зараз це на пожить. ІМХО
хорошо хоть, что на полтавафоруме большинство зарабатывает по штуке в день и ездят на GLK )
На вєліку, дорогий мрець, на вєліку))) І живе більшість на зйомних квартирах, і удівається в секонді. Ну реально, сім'я з мінімалкою і дитиною одразу видна. Ви порахуйте мінімум продіктів необхідних на місяць, молоко-м'ясо-крупи-овочі, там в 1500 тіки із своїм огородом влізеш. Ну канєшно, якщо бабушки в селах і кожен тиждень передають камаз харчів, то вам повезло)))
може я общаюсь не с теми людьми, но
все жалуются что зарплаты предлагают 1600-2500(водители, экономисты, бухгалтера и пр.). Есть исключения, но частные случаи. Плюс большинство официально на минималке.