Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей423Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 83 из 93
Показано с 821 по 830 из 923.
    Зануда

Re: Степан Бандера

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Просто кажу, шо крім грошей в житті є набагато важливіші речі.
    От тут я жму твою руку двома руками.
    Людині потрібна свобода. Яка? Ілюзорне (нехай, певною мірою) відчуття того, що ти сам щось вирішуєш, плануєш та можеш змінити.
    Чому комуністичні посадовці прагнули пристроїти своїх дітей за кордон? Чому тікали саме з "райського" СРСР до "загнівающего капіталізму"? У якому напрямку перелазили Берлінський мур під страхом смерті?
    Тоталітарний режим, скільки б ковбаси на душу населення він не виробляв, принижує людину, її особистість. Це моє бачення. А якщо хтось прагне іншого - сперечатися не буду. Але впевнений, поживи хтось з гуртку лєнінцев (перепрошую) у 1985 році, то ваші пориви значно змінилися б.

Пророк

Після завершення Другої світової війни Степан Бандера переїхав до західної Німеччини.
    Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    ...Весьма оригинальный способ побега из-под надзора, не правда ли?
    ну нарешті до теми. Можливо, Ви, Sir_2006, не чули про це, але в Західній Німеччині після завершення другої світової війни вже не було нацистського режиму. Там була окупація західних союзників, і під їхнім наглядом дуже ретельно, жорстко, повільно, але неухильно і успішно будували демократичну державу.

Частиною цього процесу були суди над нацистськими чиновниками середньої ланки, виконавцями, партійними функціонерами. навіть суддями. їх було засуджено кількадесят тисяч, багатьох - на смерть. машина викорінення нацизму працювала (і спрацювала).

Але до Бандери вона не мала ніякого стосунку. він жив вільною людиною у вільному світі, от і все.
    .

fabulist, Судя по Вашим предыдущим сообщениям, Вы старше меня года так... на 4... я не плохо помню 1985 год. Хочу задать Вам вопрос, как лично Вас ущемляли в СССР(свобода)? Я не отрицаю, что такие случаи были. Не то, чтобы додолбаться, действительно интересен именно Ваш случай.

Офтоп:
    Некоторые мысли о свободе в СССР:
    - Я ни разу не помню, чтобы кого-то из родственников оштрафовало ГАИ, только предупреждения. Автомобилисты, Вас хоть раз отпустил инспектор за последние 20 лет?
    - Я не помню в СССР обысков на вокзалах, противозаконного обыска автомобиля. Автомобилисты, к кому-то из Вас хотя бы раз не лазили в багажник в последние годы?
    - Раньше простой слесарь мог директора завода послать на 3 буквы и остаться на работе. Были не единичные случаи(в Полтаве) когда после выступлений на собрании рядовых сотрудников снимали директоров предприятий. Кто-то сейчас может послать на х.. собственника предприятия?

Вот Вам и свобода.

Это так, что первое в голову пришло.
    Нервова, курррва

Gonosuke, слухайте не не нада тут про свободу в саюзє.
    Ви ж мать син чєсной рабочє-крєстьянской сєм'ї... то воно вам все і не знайоме. Все шо пам'ятаєте ви та ваші батьки - ковбаса по 2, 20 і всьо такоє, чому радується черевна порожнина.
    А от моїх батьків КДБ тягало мало не запросто так для профілактики.
    Далі приклад. У чоловіка подруги моєї мами жиють близькі родичі в Штатах. Так мало того, шо листи усі приходили відкриті, про посилки взагалі мовчу... КДБ муштрувало усіх знайомих і друзів на прєдмєт "нє собіраєцця лі ета сєм'я завєрбовацца". Капєц, яка повна свобода!
    Не треба розказувати хоч того, про що і вухом не ведите!
    А про СРСР: Ну, знаєте.... Цілий рік люди збирали гроші і перли потім на Москву, шоп купить полтавської ковбаси і одягтися! Плюну особисто в очі тій падлі, яка скаже, шо такого не було!!!!
    Постійний відвідувач

Gonosuke, слухайте не не нада тут про свободу в саюзє.
    Ви ж мать син чєсной рабочє-крєстьянской сєм'ї... то воно вам все і не знайоме. Все шо пам'ятаєте ви та ваші батьки - ковбаса по 2, 20 і всьо такоє, чому радується черевна порожнина.
    Далі приклад. У чоловіка подруги моєї мами жиють близькі родичі в Штатах. Так мало того, шо листи усі приходили відкриті, про посилки взагалі мовчу... КДБ муштрувало усіх знайомих і друзів на прєдмєт "нє собіраєцця лі ета сєм'я завєрбовацца". Капєц, яка повна свобода!
    Не треба розказувати хоч того, про що і вухом не ведите!
    А про СРСР: Ну, знаєте.... Цілий рік люди збирали гроші і перли потім на Москву, шоп купить полтавської ковбаси і одягтися! Плюну особисто в очі тій падлі, яка скаже, шо такого не було!!!!
    То ще таке. Мого викладача з політології КГБ муштрувало, бо він сказав: "Як в СРСР міг би брат ворога народу вчитися на юридичному факультеті?"
    Згадайте, де вчився В. Ленін, і що зробив його брат.
    Про ковбасу - цілком погоджуюсь. Люди щоб купити чернівецького сиру мусили з їздити в Москву чи Петербург, навіть ті, що жили в Чернівцях.
    .

sharasha,
    Юрій Залізняк,

Я прошу личные примеры, а не "моего дяди брат вструмляв..."(с)
    Звучит круто: "У чоловіка подруги моєї мами " ))))))))))))

Офтоп:
    По поводу США, наш класс переписывался с ребятами из этой страны. Письма мои никто не читал. В КГБ на допрос не вызывали, а брат врага народа был уважаемым орденоносцем, подполковником СА. И батя мой(на то время майор СА) ходил во "вражеских" джинсах в свободное время ))

П.С. На сколько я понял, sharashы и Юрия в 1985-м еще и на свете не было? Или не так? Хотелось бы послушать конкретные истории про себя, а не абстрактные, типа: "КДБ муштрувало", тем более хз кого.

П.П.С Мы вроде как уже про свободу, но если хотите вернуться к колбасе - не проблема. Обсудим и ее по 3-му разу ))
    Постійний відвідувач

то по-вашому всі професори сьогодні брешуть?
    .

Ответ Сообщение от Юрій Залізняк Посмотреть сообщение
    то по-вашому всі професори сьогодні брешуть?
    Может и не "брешуть", но часто преувеличивают и сгущают краски.

Офтоп:
    1985-й год, раз уж за него зацепились, мне запомнился шикарным 2-х недельным круизом на 4-х палубном лайнере в каюте с кондеем и многими другими ништяками. Моя мечта сейчас, повторить такой отдых. Реально все "моря и пляжи" это полное фуфло по сравнению с тем круизом. Вот из года в год срывается поездка по разным причинам.

П.С. Путевки доставались без особых проблем. У нас практически все знакомые и родственники плавали.
    Постійний відвідувач

А чому все так? По-вашому причина в Бандері? Залізняку чи інших націоналістах? Чи ви думаєте, що ми дійсно не працюємо, а лише по платних мітингах ходимо? Я взагалі забув, що таке мітинг. Останній раз на ньому я був, коли ще вчився в школі.
    Banned

Gonosuke
    Допустим что КГБ читало письма и вскрывали посылки.
    Они что джинсы оттуда у вас сперли Омериканские или блок бабль-гама вы недосчитались?
    (Хотя я так же переписывался будучи пионером с друзьями из Америки, ни кто мои письма не вскрывал)
    А сейчас послылки что не вскрывают?
    Да все все кому не лень начиная от почтовых служащих, заканчивая дядей Васей грузчиком.
    Раньше при союзе мне бабушка деньги на день рождения высылала по 10 РУБЛЕЙ!!!
    Вы знаете ни разу ни кто не спер конвертик.А сейчас вы можете выслать кому либо деньги в конверте из России на Украину
    Думаю НЕТ...
    Так что вы жалуетесь непонятно на что?
    Вещи ваши целыми доходили, письма ни кто не редактировал?
    И куда це КГБ тягало ваших родителей?
    Их пытали может быть?
    Или что такого страшного с ними там делали?
    Просто из всех моих родственников и друзей при СССР, ни кто никуда не тягал.
    Тягали тех кого было за что.
    А сейчас что не тягают?
    Да обыкновенные ППсники, ограбят и изобьют тебя если ты хоть чуть чуть не трезв...
    А гаишники берут взятки....
    А в милиции что бы разобрали твое дело ты должен отвалить много тысяч гривен.
    А дети депутатов с папами сбивают на дорогах ДЕТЕЙ и им за это НИЧЕГО
    А вы тут рассказываете что у вас письма с посылками досмотр проходили.
+ Ответить в теме
Страница 83 из 93

Теги для этой темы