Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей423Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 6 из 93
Показано с 51 по 60 из 923.
    Новачок
    Exclaim

Re: Степан Бандера.

Ответ Сообщение от Юрій Залізняк Посмотреть сообщение
    сотні тисяч українців (та сотні та тисячі євреїв, татар, москвинів, грузинів, литовців та інших, що служили в УПА)
    Маленька брехня породжує велику недовіру, Юрко Залізняк ))

Чисельність УПА (навіть за упередженими канадсько-українськими джерелами) не перевищувала 100 тисяч. А реально найбільшою своїй чисельності УПА досягла навесні — на початку літа 1944 — 25-30 тисяч озброєних бійців.

Угамуйся. Ти прийшов не в те місце і не у той час ))

Зануда

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    Принести своему государству максимум фактической пользы - это и есть патриотизм!
    Так. А хтось проти?
    Постійний відвідувач

За німецькими даними в період, який Ви зазначили, чисельність УПА становила бл. 200тис. Найбільше число, яке я зустрічав це 2 млн у книзі Раїси Іваниченко "Історія без міфів", але навіть я не в це не вірю. про цифру 200 тис. говорив і С.Бандера в своєму інтерв'ю західним журналістам. За роки діяльності через УПА (без "допоміжних" частин) пройшло бл. 400тис. чоловік.
    Пророк

А називати себе "бандерівцем", як це робили сотні тисяч українців (та сотні та тисячі євреїв, татар, москвинів, грузинів, литовців та інших, що служили в УПА) в роки війни, є гордістю для кожного свідомого українця. А ви навіть назвати прізвище правильно не можете.
    Фамилию-то я знаю, я говорю так, как вас называют, а это именно бЭндЭровец!

Поки ваші суспільні позиції будуть такими, то Україна далеко не заїде, принаймні з вами.
    Поверьте, ВВП и зарплаты от этого не зависят. Украина заедет далеко тогда, когда начнут работать предприятия на полную силу, реформируют систему налогообложения и т.д.

За німецькими даними в період, який Ви зазначили, чисельність УПА становила бл. 200тис. Найбільше число, яке я зустрічав це 2 млн у книзі Раїси Іваниченко "Історія без міфів", але навіть я не в це не вірю. про цифру 200 тис. говорив і С.Бандера в своєму інтерв'ю західним журналістам. За роки діяльності через УПА (без "допоміжних" частин) пройшло бл. 400тис. чоловік.
    Та то вы загнули... Может в какой-то русской книге "История без мифов" проскочит, что их было 10000 - не верить же? Есть документы, а не пробандеровские книги
    Постійний відвідувач

Більшість літератури про УПА є "пробандерівською" або "антибандерівськомю". Неупереджений погляд важко знайти. А офіційні документи не завжди спів падають з реальними подіями. Багато пропущено, перекручено. "Радянська статистика" - це взагалі дурдом. Згідно офіційної статистики у бою під Гурбами з боку Червоної Армії загинуло всього дві людини. В ДАЛО багато таких неточностей. Тому ці документи дають більш-менш приблизну картину, але показують її очима окупанта.
    Пророк

Ідіотизм - це бути українцем по крові і називати себе хохлом та розмовляти чужою мовою замість своєї.

Щодо праці, то я працюю з 14 років.
    идиотизм - это придираться на каком языке я разговариваю.

как мне разговаривать - это я решаю. а не кто-то другой.

p.s. хреново працюешь, значит. раз такую муть чешешь.

А називати себе "бандерівцем", як це робили сотні тисяч українців (та сотні та тисячі євреїв, татар, москвинів, грузинів, литовців та інших, що служили в УПА) в роки війни, є гордістю для кожного свідомого українця. А ви навіть назвати прізвище правильно не можете.
    Еще раз для поясняю: я плачу налоги, работаю, имею частное предприятие (соотв. отчисляю в различные фонды и т.п.), плачу дорожные сборы и т.д. и т.п.

Я могу показать что я делаю - и для этой страны в том числе.

И таким как я сильно мешают такие как ты. Потому что вместо того чтобы делать что-то полезное, вы гоните тупой трёп. Мало того - вы еще пытаетесь это другим в уши сливать.

Еще - иди клади асфальт, пользы от тебя Украине будет больше.
    Постійний відвідувач

Хіба я говорю хто чим має займатися? Я пропоную відновити історичну справедливість. Хочете це робити чи не хочете - я ні кого не заставляю. Це справа вашої совісті, бо кожен сам відповідає за власні вчинки перед Вищою Справедливістю.
    Ви так само знаєте, що є корисним для Вітчизни, як індіанці Америки знали про принципи роботи атомної електростанції.
    .

Не хотел писать, но придется.

Сотни фотографий убитых мирных жителей, детей. Тысячи свидетелей зверств бендеровцев. Такое количество фактов не возможно "пидробыть", как говорят псевдопатриоты. Вот она - "справедливость".

И не надо отмораживаться типа: "А вот Сталин...", "А вот Гитлер..."

Ветераны войны как раз адекватно комментируют события тех лет.
    Мой покойный дед в конце 80-х говорил так: "Если бы я встретил того немецкого летчика из-за которого стал на всю жизнь инвалидом и ходил с тростью, то пожал бы ему руку, наверняка мы бы обнялись и пожелали друг другу долгих лет ибо никто из нас не виноват, мы просто сражались. Виноваты политиканы, прежде всего Гитлер, которые развязали войну и положили 50 миллионов жизней"(с)
    В его словах нет ненависти к немецкому народу ибо он адекватен.

Другой дед(москаль кстати, как ты говоришь) стоял под Харьковом со своей батареей до последнего снаряда, пока фашисты бомбили колонну с тысячами отступающих беженцев, среди них очень много было мирных жителей,УКРАИНЦЕВ. И если бы их батарея не сдержала немецкие танки, то кольцо бы замкнулось и всем бы была пи..да. Батарея была уничтожена, деда вынесли с поля боя без сознания. Танки не прошли.

Отакэ, а Вы тут чемоданы, вокзалы, кляти москали со скрежетом зубов.

Такие как Вы - позор Украины!
    Постійний відвідувач

Вересень 1939 року. Червона Армія спільно з Вермахтом знищує Другу Річ Посполиту. Спільні бої німців та совітв проти Війська Польського проходять під Дрогобичем, Берестям та Гродно. Після захоплення Зх. України радянська влада розпочинає масові репресії проти мирного населення (військових формувань ОУН чи якоїсь іншої сили тоді не було взагалі), в результаті яких було знищено близько 1 млн. українців (за неповні 2 роки).
    Червень 1941 року. Більшовики проводять масові розстріли всіх заарештованих українців. Результат - за 1 тиждень десятки тисяч трупів.
    А тепер конкретніше:
    9 година ранку 14 червня 1945 року НКВД в Старому Селі вбили жінку Палазію Закала, вистреливши їй в голову 10 раз.
    6 січня 1946 (можливо 1947) НКВД розстрілює вертеп у селі Ямельна лише за те, що люди співали українські колядки.
    Сьогодні СБУ розсекретила ряд документів, що стосувалися провокацій з боку НКВД, суть яких полягала в наступному:
    НКВДисти, що володіли українською мовою, переодягалися у форму УПА (це було легко, бо одної форми в УПА не було) і під маркою цієї армії вбивали мирне населення та відбирали його майно (от вам і "звірства бандерівців"). А про масові виселення після війни ви забули? А голодомору 1947року не було? Чи може і його бандерівці організували? А акція "Вісла", якій сприяли більшовики? Бо лише тотальне виселення українського населення могло знищити УПА.
    Новачок

Славетна історія, славетні діла. Відносно провокацій тодішньої сталінської влади, нема мови. Падлюки. Тільки мені чомусь не хочеться, щоб хтось свою, м’яко кажучи, некомпетентність, прикривав тими ділами. Обманувши сподівання народу, виїзджав на історії. Не змігши сам щось зробити в розбудові тієї країни, за яку воював Степан Бендера, він, немов за камяну стіну, сховався за його постать.
    Іще, пропоную мовне питання не зводити до побутового рівня. Рано чи пізно українізація природним шляхом візьме своє. Тому пропоную:

Предлагаю в теме разделить два понятия: Россиянин и Русский. Так как первое обозначает государственную принадлежность, а второе национальную. Для россиян (поданных Московского княжества) угрозой является любое проявления Киевской Руси. (теперь Украины) А пропагандистская машина, работающая последние лет 500 всегда найдет аргументы для строительства Великой Московии (Росии). И если завтра снова придется приступом брать Новгород или другой Русский город, то проблем не будет. Просто к тому списку, который огласил герой фильма "Иван Васильевич меняет профессию" добавиться Донецк, Киев, Львов и и.д.
    И с этой точки зрения С. Бандера для Москвы враг номер один.
+ Ответить в теме
Страница 6 из 93

Теги для этой темы