Вы просматриваете тему Степан Бандера в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Sir_2006 О, вы себя уже русским называете! Как же так? Не "русским", а
Sir_2006, в ж наче розумна людина. Ви хіба не знаєте як називалась головна робота Михайла Грушевського? - "Історія України-Русі".
Ви вважаєте, що маємо відректись від своєї давньої назви і віддати її москалям? Сподіваюсь у вас в голові не те, що у ідіота Табачника, який історії зовсім не знає.
Щодо інтерв'ю Табачника.
Український націоналізм з'явився власне на Великій Україні. Ідеологом націоналізму Був М.Міхновський - офіцер Армії УНР. Практиками націоналізму були повстанці бойової організації "Холодний ЯР".
16 січня 1923 році на допиті арештований Юрій Добротковський (псевдо "Андрій Чорнота") отаман кінноти Холодноярської бригади заявив слідчому: "Я українець-націоналіст і, як такий, є ворогом совєтської влади."
Одна кликуха чего стоит
Так это просто был экстремист-фанатик. Террористы тоже называют себя врагами США и что? Вы и их к святым причислите? Мне кажется, что из таких как вы получились бы (или получатся в будущем) еще более безжалостные и хладнокровные террористы-смертники. Хотя нет, те действительно подданы идее, а таким как вы лишь бы потрындеть![]()
Таких "екстремістів-фанатиків", як Юрій Добротковський були тисячі - це українські повстанці: Холодний Яр, Степова Дивізія, загін Хмари та інші. Десятки тисяч українців, що повстансько-партизанськими методами боролись з більшовизмом, коли той насував на Україну-Русь.
Ви писали, що назва "Русь" "канула" багато століть тому. А от ні. У 30-их роках ХХ століття ця назва вживалась по означенню українських земель навіть у офіційних документах. Сьогодні по Зх. Україні десятки, якщо не сотні населених пунктів, які мають в своїй назві частку "руський". Наприклад Рава-Руська, Рясне-Руське.
Вы предлагали мне собрать чемоданы и ехать в московию, причем в жесткой, практически идиоматической форме. Не смотря на то что я родился в г.Полтаве в 1970 году, однако, несмотря на факт, что я гражданин Украины, официально зарегистрированный органами государственной власти Украниы, вы предлагаете мне без суда из следствия быть депортированным за территорию моего государства, мотивируя тем что я "москаль" ибо язык используемый мной при поучении образования и воспитания русский. Так же этот язык является основным в производственном и бытовом общении.
В связи с отсутствием у вас более весомых методов утверждения собственной точки зрения кроме слова "москаль" прошу вас ограничить его использование, до того как освоите боле весомые и аргументированные данные, полученные из более достоверных источников, чем учебники истории изданные в период с 1991 года по нынешнее время.
Использование мною терминов входящих в состав спортивного инвентаря влекло под собой лишь то что более адекватных методов воздействия на ваше мнение (беседа, дискуссии, документально подтвержденные независимыми источниками) вы не воспинимаете.
Что дальнейший опыт общения подтвердил.
А ви чого чекали? Що я буду толерувати звинувачення в фашизмі та образу свого народу та його героїв?
Якими документами з незалежних джерел ви підкріплюєте свої дописи? Я давав посилання на німецькі документи, рішення Нюрнберзького процесу, копію одного документа опублікував на цьому сайті. В моїй бібліотеці не лише література, яка написана після 1991 року. Є і такі речі як "Револия на Украине" 1930 року (передрук), "Киевская Русь" Грекова 1949 року (оригінальне видання) та інша раритетна і не тільки література.
rust, а мені здається, що тут Залізняк тільки і приводить документи і витяги в підтвердження якихось своїх слів. Натомість всі інші викидають в пости картінки з лажовими написами, непонятно звідки видерті стьобні статті і абсолютно не в тєму вислови.
Це є показово. Для мене.
Юрій Залізняк, хочу звернутися і до Вас. Вас відверто провокують. По можливості ігноруйте, особливо коли опоненти переходять на особистості, і кажуть щось відносно своєї персони, мовляв "Ти шо, щітаєш шо я?!..." і далі по тексту.