Вы просматриваете тему Степан Бандера в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Sir_2006 а в Х. и Н. были только боевики? Или мирные жители тоже?
Я думав ми домовились більше не ображати один одного. Бачу, вам би хіба наср...ти на іншого.Это клиника.
Якого "хріна"?
Див.: Шевченко Т.Г. Кобзар
Коли я кажу москалі, то не маю на меті когось образити. Москаль - це українське слово, яке означає національність. Останнім часом ще кажуть, що це "простонародне" слово, яке означає національність.
Ви не читали "Історію України" І. Крип'якевича? Автори видання 1990 року пишуть таке:
"Багато термінів, у тому числі тодішні назви окремих національностей - таких, як жиди, ляхи, москалі, слід розуміти лише в тому значенні, яке тоді було загальноприйнятим і не мало ніякого образливого відтінку."
Так говорили наші предки. Чому я не маю права так говорити?
Юрій Залізняк, клиника!
ХАХЛОВ(так сойдет?) было не меньше, чем русских на расстрелах тех же поляков, среди следователей НКВД и прочих уродцев.
П.С. Давай таки не будем оскорблять народы. Называй русских как хочешь, но не списывай только них все грехи мира.