Вы просматриваете тему Степан Бандера в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Юрій Залізняк Рабинович - іудей. А. Волошин - українець А Бандера - не
Офтоп:
Не самая "красивая" месть, как мне кажется. Но в СО отделе Ющенко, скорее всего, знали, что этим все и закончится - грязнейшим конфликтом.
Если снимут с Советских героев звания, то остается надежда, что дадут им Героя России или Беларуси. Это будет огромный удар по имиджу Украины и офигенный "подарок" России(Беларуси). Много "баллов" наберут на международной арене.
Бандере Героя больше никто в мире не даст, это однозначно.
А ти шустрий - об'їздив всю Україну, Грузію, Московію, Саудівську Аравію. І всюди збирав "прислів'я" про Степана Бандеру.
Особливо цікаве "прислів'я" від русинів з Мукачева. До речі, ніяких "русинів", як окремого народу чи частини москалів, на Закарпатті нема. Я сам з Ужгорода і точно знаю. Це все роздута провокація. Їхній головний ідеолог "русинського сепаратизму" навіть бував в мене дома. Так що фуфло той рух "закарпатських русинів". "Русин" - синонім "українець". Іншого значення не існує.
Донецький суд не мав права приймати до розгляду справу Бандери. Вона йому не підсудна територіально.
Але Регіонам і їхнім виборцям закон не писаний.
читайте розумні міркування про Бандеру в "Газеті виборчій!:
ось вам і Нюрнберзький трибунал про Бандеру...Bandera gotów był współpracować z III Rzeszą za cenę uznania niezależności ogłoszonej przez niego państwowości ukraińskiej. W aktach trybunału norymberskiego zamieszczono rozkaz hitlerowskiej policji bezpieczeństwa SD z 25 listopada 1941 roku: "Ustalono niezbicie, że ruch Bandery przygotowuje powstanie w Reichskommisariat Ukraine w celu stworzenia niepodległej Ukrainy. Wszystkich aktywistów ruchu Bandery należy niezwłocznie aresztować i po przeprowadzeniu gruntownego śledztwa potajemnie stracić jako grabieżców". Aresztowano 80 proc. członków kierownictwa OUN-B, dwóch braci Bandery zamordowano w Auschwitz.
більше - тут: http://wyborcza.pl/1,76842,7706705,S...a_z_Rosja.html