Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей423Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 40 из 93
Показано с 391 по 400 из 923.
    Инвалид умственного труда

Re: Степан Бандера.

Ответ Сообщение от Юрій Залізняк Посмотреть сообщение
    скотилася до тупих взаємних образ.
    Т.е. вы признаете?

Постійний відвідувач

Вибачте, що боком.

На цьому документі написано німецькою мовою:
    Розшук Бюро кримінальної поліції Рейху.
    Тільки для службового вжитку.
    Цілком секретно!
    Зображену на фото особу
    Миколу Лебедя або Лебідя нар. 11. 12. 09 в Стрілиськах Нових, який користується багатьма фальшивими документами, доручається заарештувати. Увага, він озброєний!
    Лебедь часто подорожує легкою автомашиною (темною лімузиною марки Мерседес) з позначенням-числом Ost 50 150/
    Згідно з цим наказом вести контролю руху та робити розшуки за цією автомашиною: заарештувати пасажирів, а машину сконфіскувати.
    Звітувати до:
    Спеціальної комісії при командирові Поліції безпеки та СД Дистрикту Галичина у Львові - 4.10.41.

Як відомо у липні 1941 року нацисти заарештували Степана Бандеру та ряд інших діячів ОУН. Після того як Бандера відмовився скасувати Акт Відновлення Української Держави, його було ув'язнено в концтаборі. У зв'язку з цим керівництво ОУН взяв на себе Микола Лебідь.

Цей документ є свідченням, що нацисти та ОУН не були союзниками вже з 1941 року.
    Инвалид умственного труда

Як відомо у липні 1941 року нацисти заарештували Степана Бандеру
    вы присутствовали при аресте?
    И в лагере с ним сидели?

Як відомо у липні 1941 р
    Кому видомо?

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Хлопці, попереджаю востаннє - перестаньте розбиратися, куди і як іти та що кому робити.
    Щоб потім без образ, коли все начисто видалятиму.
    Лайт, объясни почему ка тока я начинаю отвечать тем же стилием... сразу возникает бан... а когда меня в москву засылают это тихо и спокойно...
    .

Цей документ є свідченням, що нацисти та ОУН не були союзниками вже з 1941 року.
    Там по поводу содержания в лагере и освобождения из него много вопросов, но не в этом дело.

Почему я предлагаю подождать 2-го апреля. Если суд признает указ президента незаконным, то дальше дискутировать на эту тему уже не будет смысла. Согласно действующему законодательству Украины, присвоить это звание Ющенко не имел права, а не потому как Бандера хороший или плохой. Я думаю, все здесь согласны, что мы должны следовать законам Украины. Вот Ющенко пошел по беспределу, итог - 5% на выборах. Это же не шубу с плеча пожаловать. Награждение должно быть в рамках закона.
    Если отменят указ, то не нужно будет ругаться на тему заслужил\не заслужил. Устраним источник раздражения, будет мир, дружба, жвачка. Будете чтить память своего Бандеры, но не на уровне государства.
    ри?

Ответ Сообщение от rust Посмотреть сообщение
    Лайт, объясни почему ка тока я начинаю отвечать тем же стилием... сразу возникает бан... а когда меня в москву засылают это тихо и спокойно...
    Пояснюю, любий мій Раст. Як людина терпляча, я мовчечки читала ваші чемодан-возал-москва/москаль і псевдопатріот/а у мене луччє ДНК. Хоч мені абсолютно нецікаво, але доводиться читати всю цю писанину, яка подекуди зовсім не стосується теми. Віднаходивши вже відверті, а не завуальовані образи в постах, я їх просто затирала, хоча могла б нафіг видаляти дописи і не марудитися. Та нє ж, думаю. Хай собі доводять люди, хай бавляться - може попустить? Де там. Дійшло до того, що один посилає іншого лікуватися, а інший каже - Ти в армії служив?
    Пробачте будь ласка, це вже всі грані переходить. Ви нормальні люди, то і доказуйте все нормально!

Повертайтеся до теми Степана Бандери або створіть якусь свою балачку типу "Я москаль, а ти хахол - давай чубритися?!" у розділі Теревені.
    Якщо комусь здається, що його ображають - жалуйтеся :)

Сподіваюсь, я доходчіво пояснила?
    Постійний відвідувач

Т.е. вы признаете?
    Признаю, що скотилася до тупих образ з мого боку. Сподіваюсь на аналогічне визнання з Вашого.

вы присутствовали при аресте?
    И в лагере с ним сидели?

Мене тоді на світі ще не було. Проте з ним в таборі сиділи А.Мельник, Олег Ольжич-Кандиба та Т.Боровець-Бульба. Перших двох Бандера та його прихильники виключили з ОУН, а військову формацію "Поліська Січ" останнього бандерівці роззброїли. Роззброїли і загони А.Мельника. Залишки цих загонів та "Поліської Січі", що уникли роззброєння з боку бандерівців, приєдналися до німців.
    Отже, згадані особи, м'яко кажучи, не були симпатиками С.Бандери. Звідси випливає, що "робити з нього героя" не збиралися, але засвідчили (окрім Ольжича, його нацисти стратили), що С.Бандера перебував в цьому концтаборі, тобто концтаборі "Закзенгаузен".
    .

скотилася
    Хм.. "интересно девки пляшут" (с)
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    Хм.. "интересно девки пляшут" (с)
    Що Ви маєте на увазі?
    .