Вы просматриваете тему Степан Бандера в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от sharasha Sir_2006, ви - космополіт, який тролить, через свою елементарну необізнаність і убогість,
Sir_2006, бажаю щастя в пошуці дифініції "космополіт", і Ви переконаєтесь, шо я аж ніяк не підпадаю під визначення. Так-то, читайте книжки!
Офтоп:
sharasha, все-таки, последнее высказывание Зализняка близко вам по духу?
Юрій Залізняк, ирина фарион ваша близкая родственница? и не вам судить у кого какой язык родной и как кто рос и где...вполне нормальная ситуация в нашей стране, когда по национальности украинец, а родной язык русский (я, например, считаю родным языком тот, на котором думаю)...
Я панове також виріс у регіоні, де по москвинськи розмовляють. Але я, будучи українцем, зрозумів, що не маю морального права зраджувати мову своїх предків. Можливо, дасть Бог, це розуміння прийде і колись до Вас. Не позорьте Вітчизну. А щодо Фаріон, то вона мені не родичка, але я її цілком підтримую.
Слава Українській Самостійній Соборній Державі.
а на форум закарпатья такой призыв тоже пошел? или румынские, словенские, венгерские и другие языки, которые там преобладают не в счет? только "москвинськи" (вообще откуда такое название языка?) вас ущемляют? )
P.S. а насчет фарион - то это просто дура...даже больше - пустое место, не стоящее обсуждения...
Офтоп:
Ти мало того, що історії не знаєш, а ще й географії. Країна, що межує з Закарпатською областю має назву Словаччина, а не Словенія.
"Москвинський" - від "москвини", назва народу, що живе в Московії, яка при Петрі вкрала назву "Russia", що з латинської означає "Русь", синонімом якої є "Україна". Руська мова=українська мова. Називаєш Фаріон дурою, а сам нічого не знаєш, розумник. Книжки почитай!
На одному форумі я прочитав одну репліку про таких як ти: "Кому не подобається, що Бандера Герой - чемодан, вокзал, рассєя". Тут би хіба ваших матроських матюків додати, щоб повністю висловити думку про москофільство.
А ще Полтава. Якби Ваші, панове, предки встали і подивилися на що Ви похожі нині в незалежній Україні, то тут таки би й попадали відразу.
Шкода, що ти від мене майже за тисячу кілометрів. Я б тобі показав "захлєбньотєсь".