Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей423Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 4 из 93
Показано с 31 по 40 из 923.
    Пророк

Re: Степан Бандера.

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Sir_2006, ви - космополіт, який тролить, через свою елементарну необізнаність і убогість, всюди, де ступає його нога.
    Да нет,это ваш удел
    Таких как Юрій Залізняк вы тоже назовете националистами?

Нервова, курррва

Sir_2006, бажаю щастя в пошуці дифініції "космополіт", і Ви переконаєтесь, шо я аж ніяк не підпадаю під визначення. Так-то, читайте книжки!
    Пророк

Офтоп:
    Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    тролить, через свою елементарну необізнаність і убогість, всюди, де ступає його нога.
    Шараша, обращаем внимание на ключевые слова, как раз о вас

sharasha, все-таки, последнее высказывание Зализняка близко вам по духу?
    JPM
    Пророк

Юрій Залізняк, ирина фарион ваша близкая родственница? и не вам судить у кого какой язык родной и как кто рос и где...вполне нормальная ситуация в нашей стране, когда по национальности украинец, а родной язык русский (я, например, считаю родным языком тот, на котором думаю)...
    Постійний відвідувач

Я панове також виріс у регіоні, де по москвинськи розмовляють. Але я, будучи українцем, зрозумів, що не маю морального права зраджувати мову своїх предків. Можливо, дасть Бог, це розуміння прийде і колись до Вас. Не позорьте Вітчизну. А щодо Фаріон, то вона мені не родичка, але я її цілком підтримую.
    Слава Українській Самостійній Соборній Державі.
    JPM
    Пророк

Ответ Сообщение от Юрій Залізняк Посмотреть сообщение
    виріс у регіоні, де по москвинськи розмовляють
    а на форум закарпатья такой призыв тоже пошел? или румынские, словенские, венгерские и другие языки, которые там преобладают не в счет? только "москвинськи" (вообще откуда такое название языка?) вас ущемляют? )
    P.S. а насчет фарион - то это просто дура...даже больше - пустое место, не стоящее обсуждения...
    Пророк

Офтоп:
    Ответ Сообщение от JPM Посмотреть сообщение
    а на форум закарпатья такой призыв тоже пошел? или румынские, словенские, венгерские и другие языки, которые там преобладают не в счет? ...
    Просто для довідки: румунською і угорською мовами на Закарпатті розмовляють в румунських та угорських селах. це рідна мова румунів та угорців відповідно. (про словенську щось ви того... пустились берега. Будьте акуратніші, коли про щось пишете, краще зайвий раз перевірити).

На Закарпатті норма - знати принаймні три мови; є люди, які знають по 5-6. Я вважаю, що це прекрасно - знати свою мову і мову своїх сусідів.

І дуже погано - на знати мови свого народу, не кажучи вже про інші, а лише мову колишньої метрополії, та ще й хизуватись цим.

це так, на мій хлопський розсуд.
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от JPM Посмотреть сообщение
    а на форум закарпатья такой призыв тоже пошел? или румынские, словенские, венгерские и другие языки, которые там преобладают не в счет? только "москвинськи" (вообще откуда такое название языка?) вас ущемляют? )
    P.S. а насчет фарион - то это просто дура...даже больше - пустое место, не стоящее обсуждения...
    Ти мало того, що історії не знаєш, а ще й географії. Країна, що межує з Закарпатською областю має назву Словаччина, а не Словенія.
    "Москвинський" - від "москвини", назва народу, що живе в Московії, яка при Петрі вкрала назву "Russia", що з латинської означає "Русь", синонімом якої є "Україна". Руська мова=українська мова. Називаєш Фаріон дурою, а сам нічого не знаєш, розумник. Книжки почитай!
    На одному форумі я прочитав одну репліку про таких як ти: "Кому не подобається, що Бандера Герой - чемодан, вокзал, рассєя". Тут би хіба ваших матроських матюків додати, щоб повністю висловити думку про москофільство.

А ще Полтава. Якби Ваші, панове, предки встали і подивилися на що Ви похожі нині в незалежній Україні, то тут таки би й попадали відразу.
    Пророк

Ответ Сообщение от Юрій Залізняк Посмотреть сообщение
    Кому не подобається, що Бандера Герой - чемодан, вокзал, рассєя".
    Недолго осталось, захлебнетесь скоро
    Постійний відвідувач

Шкода, що ти від мене майже за тисячу кілометрів. Я б тобі показав "захлєбньотєсь".
+ Ответить в теме
Страница 4 из 93

Теги для этой темы