Вы просматриваете тему Степан Бандера в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Victorious Конкретно Залізняк не писав, що він ненавидить москалів. Шляк би вас трафив,
Gonosuke:
З росіянином в Росії, розмовляючи російською мовою - ні, не буду, бо вони вкладають в це слово інший зміст.
З поляком в Польщі, розмовляючи польською - безумовно буду, там іншого слова і немає.
З українцем або жидом (євреєм) в Україні, українською - цілком можливо, якщо він не зрусифікований і має уявлення про історію співіснування цих народів.
У мене був такий досвід, і він сприймався адекватно.
Був такий Зеєв Жаботинський, видатний сіоністський діяч, неабияка постать в історії України. Золота людина. Він не соромився бути жидом. Почитайте на дозвіллі.
ps якісь смішні ви приклади з Залізняка навели. по-вашому, шляк би трафив = я вас ненавиджу? вчіть мову, хлопці, сідайте за словники...
так а кто насильно собирается что-то менять-то???????????
Второй государственный - это второй равноправный язык. Тогда у людей будет право выбора. Никто же не предлагает заменить украинский русским, вовсе нет. Вот бы и говорили на своем украинском языке, я бы говорил на русском. Вам бы было хуже от этого? Я так же трудился бы на благо Украины, платил бы налоги, приносил бы пользу обществу. Какое же тут насилие?
ви перечитайте написане. якою воно мовою?
а зараз ви, як я розумію, не трудитесь, не платите податків? ну що ж, може, така ваша життєва філософія.
спеціально для не сліпих, і які не дебіли:
З росіянином в Росії, розмовляючи російською мовою - ні, не буду, бо вони вкладають в це слово інший зміст.
З поляком в Польщі, розмовляючи польською - безумовно буду, там іншого слова і немає.
З українцем або жидом (євреєм) в Україні, українською - цілком можливо, якщо він не зрусифікований і має уявлення про історію співіснування цих народів.