Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей423Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 16 из 93
Показано с 151 по 160 из 923.
    Пророк

Re: Степан Бандера.

Ответ Сообщение от Victorious Посмотреть сообщение
    Другі йшли у боївки і мали лише усвідомлення того, за що вони воюють.
    Вы действительно думаете, что они боролись за независимость? В частночти тот же Бандера боролся за независимость? Как минимум глупое суждение. Боролись они за власть, не более. А для того, чтобы иметь власть, нужен какой-то кусочек земли. Вот и хотели они его отвоевать. А теперь скажите - какой была бы власть, доставшаяся такими мерами? Голубое небо и ромашки? Как бы не так.
    Вот скажите, как вы относитесь к террористам? Тем, которые подлым путем убивают (пока) сотни и тысячи ни в чем не повинных людей в знак какого-то там своего протеста. По вашей логике они тоже герои. Как бы вы отнеслись к тому, если бы им официально дали статус героев?

Якщо ви про Балогу, то це союзник Януковича
    Ну да, ну да, Ющенко назначил главой секретариата союзника Януковича

Пророк

Ответ Сообщение от Б0ГДАН Посмотреть сообщение
    У союзі з Росією - Україна це процвітаюча держава, з найвищим з федеральних суб'єктів рівнем життя.
    мені важко з вами сперечатись, казкар. Цієї брехні було досить. Україна мала ПОСЕРЕДНІЙ рівень життя за СРСР, за радянськими мірками; СРСР дуже поступався т.зв. "країнам народної демократії", "країни народної демократії" були голотою у порівнянні з країнами Заходу.

Для совка було за щастя поїхати в НДР, а німців з НДР я бачив, як вони приїздили (кого випустять) до ФРН на розпродаж, у своїх однакових пальтах.
    Що вас так пробило, що ви 1) повірили, що вона матиме найвищий рівень життя з "федеральних суб'єктів" (вас не коробить від цього слова?), адже Путін 10 років розповідає, як москалі утримують Україну, і 2) чого це ви берете РФ, де чоловіки живуть в середньому 59 років, за взірець?
    не смішість, не треба мені такого щастя.

Sir_2006, терор в Україні найбільше провадив ленінський режим. візьміть Леніна, почитайте, він і практик, і теоретик.
    На другому місці після нього - Денікін.
    Гітлер, мабуть, на третьому.
    Що було би, якби: було би те саме, що в іншіх країнах, які струсили з себе, як її називав Симон Петлюра, "Московську вошу". тобто те, що в Польщі, Фінляндії, Румунії, Чехії, Естонії. Десь так.

PS Група Балогана в ВР голосувала за Азарова.
    PPS не приписуйте мені свою убогу логіку, добре? уникайте говорити за мене.
    PPPS поцікавтеся ставленням і Ізраїлі до Моше Даяна чи в Польщі до Пілсудського.
    .

Україна мала ПОСЕРЕДНІЙ рівень життя за СРСР, за радянськими мірками;
    Вот не надо ля-ля. Мой отец офицер Советской армии, мы "покатались" по Союзу. Так вот. Служба на Украине была за счастье, попадали сюда не просто так. Обеспечение Полтавы и любого областного центра России нельзя было даже сравнивать.
    part of me

Gonosuke, можливо. Але мова йде про рівень життя, а не про рівень служби.
    .

А я как раз про уровень жизни. Полки магазинов не сравнить было. Дороги на порядок лучше, чем в России. Квартиры быстрее давали. Да многое было лучше. Да это любой сын офицера подтвердит, мы же между собой общаемся, делимся впечатлениями кто где жил и т.п. Гражданские так не путешествовали, а такие как Victorious опираются не на реальную информацию, а на убогую логику, как он говорит.

Що було би, якби: було би те саме, що в іншіх країнах, які струсили з себе, як її називав Симон Петлюра, "Московську вошу". тобто те, що в Польщі, Фінляндії, Румунії, Чехії, Естонії. Десь так.
    Так сбросили 20 лет назад и что получили? Резкое и непрекращающееся падение средней продолжительности жизни(самый объективный показатель). Уже 6 000 000 украинцев нет. Вот он ГЕНОЦИД! Здесь и сейчас. Вот она - цена независимости.
    Пророк

візьміть Леніна
    Так Ленин и боролся за власть, а не за независимость. Только масштабы у него были поболе. А тут как местный бандит - так герой, за независимость, а как московский - так бандит, за власть?

не приписуйте мені свою убогу логіку, добре?
    я вам ничего не приписываю, просто повторяю ваши слова, как и вы мои, впрочем
    Он уничтожал мирное население в борьбе за независимость, вы такое говорили, правда? Вы его оправдываете и называете героем. Террористы тоже уничтожают мирное население (оговорюсь, что Бандера уничтожал СВОЙ народ и сотнями тысяч, а террористы - чужой и пока сотнями) в борьбе за независимость (и тоже сомнительную). Их тоже нужно называть героями, правильно? Если вы считаете, что это убого, то убогая логика именно ваша
    Пророк

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    Вот не надо ля-ля. Мой отец офицер Советской армии, мы "покатались" по Союзу. Так вот. Служба на Украине была за счастье, попадали сюда не просто так. Обеспечение Полтавы и любого областного центра России нельзя было даже сравнивать.
    Ви дуже обізнана людина. Дійсно, Полтава - це не Колима, і це плюс.
    Але і не ГСВГ, і це мінус.
    А ГСВГ - це просто тюрма, якщо порівняти з тим, що було по той бік берлінського муру.
    Я був і там, і там. і в армії служив, і батько мій полковник.

Sir_2006, я не можу з вами серйозно дискутувати. я, коли щось намагаюсь довести, навожу цитати, джерела, цифри, документи - нащо я розсипаю бісер? вам воно не треба. ви щось вигадали, типу "расстреливать за русский язьік", і я маю серйозно відповідати на цю маячню? ні, я хотів би спілкуватись з розумною людиною. Така ж аргументація і у ваших товаришів - про "стройки соціалізма" (беломор-канал), про неймовірний рівень життя в Україні (вищий ніж в Удмуртії, не спорю). що ж це за мірки такі?
    ні, "думайте, читайте, чужого навчайтесь і свого не цурайтесь". або, як Ваші вожді казали, "учиться, учиться и учиться".
    Пророк

як Ваші вожді казали
    Дык они и вашими были, или вы изменник?

Victorious, мне не нужны ссылки для того, чтобы выразить свою точку зрения. Я стараюсь опираться на очевидные и всем известные факты. Или я что-то преувеличил? Например по поводу террористов?
    По вашему умный человек - это тот, кто живет в интернете и приводит ссылки с других источников, не имея собственного мнения, а постоянно цитируя кого-то? Так позвольте вас огорчить - это не так
    .

А ГСВГ - це просто тюрма, якщо порівняти з тим, що було по той бік берлінського муру.
    А сейчас тогда что на территории Украины? Ад на земле? Сравним современную Германию с современной, незалэжной Украиной?

И не надо с Колымой сравнивать. Сравнивайте Полтаву с русскими Ульяновском, Саратовом, Волгоградом, дабы не было-таки ля-ля за притеснения Украины в составе СССР!!!
    part of me

А я как раз про уровень жизни. Полки магазинов не сравнить было. Дороги на порядок лучше, чем в России. Квартиры быстрее давали. Да многое было лучше. Да это любой сын офицера подтвердит, мы же между собой общаемся, делимся впечатлениями кто где жил и т.п. Гражданские так не путешествовали, а такие как Victorious опираются не на реальную информацию, а на убогую логику, как он говорит.
    Ну може сини офіцерів і бісилися з жиру. Я пам'ятаю кількадобові черги за меблями, пусті прилавки і продукти за талонами.
    Так сбросили 20 лет назад и что получили? Резкое и непрекращающееся падение средней продолжительности жизни(самый объективный показатель). Уже 6 000 000 украинцев нет. Вот он ГЕНОЦИД! Здесь и сейчас. Вот она - цена независимости.
    Тобі ж не десять років. Яка незалежність? Тобто причина в тому, що 1991 року Україна пішла зі складу СРСР. Вона раптово все втратила або все швидко вивезли. Маячня. Причина саме в СРСР, роки бездумної економічної політики, допомога странам, які стали на шлях комунізму, роздування холодної війни, п'ятирічки і все інше - ось причина того стану з якого не може вибратися Україна. Те що тоді все це скривалося, і люди "вже жили при комунізмі", не було сексу, алкоголізму, наркоманії, СНІДу, а зараз про це можна почути - ось це реальна "ціна незалежності".
    Я надіюся, що розумних людей таки буде більше і вони не стануть ні малоросами русозадолизами, ні фанатиками-екстрімістами (у вашій любімій Расіє по вулицях ходять скінхеди з суто фашистською німецькою символікою і ви ще щось закидаєте нашим націоналістам).
+ Ответить в теме
Страница 16 из 93

Теги для этой темы