Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей423Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 14 из 93
Показано с 131 по 140 из 923.
    Новачок

Re: Степан Бандера.

Ответ Сообщение от Victorious Посмотреть сообщение
    ...люди чешуть по вулиці під неукраїнськими прапорами і з Україною себе не асоціюють.
    Якщо і ви такий, то яке Вам, я перепрошую, діло до УКРАЇНСЬКИХ героїв?

Треба знати і поважати свою історію.

Це прапор однієї з наймогутніших держав світу. Прапор країни - члена ООН - Радянської України.
    Цей прапор розвівався над моєю країною 9 травня. В день перемоги над фашизмом і його холопами.
    І СПРАВЖНІЙ Український герой - це Полтавчанин, мій дід, а не житель Мюнхена Стефан Бандера.

Нервова, курррва

І СПРАВЖНІЙ Український герой - це Полтавчанин, мій дід, а не житель Мюнхена Стефан Бандера.
    Не "полтавчанин", а "полтавець". Не Стефан, а Степан.
    Вчіть мову, український герой!
    Новачок

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Не "полтавчанин", а "полтавець".
    Нервова, курррва, Сонце, Навіть якщо я і не маю рацію (лінгвістично), вже дозвольте мені про мого дідуся говорити так, як мене учила мама. ))
    Не Стефан, а Степан
    А ось тут не маєте рацію Ви, Нервова курррва, та і я теж. Той мюнхенец не Степан і навіть не Стефан. Він Штефан. Ось погляньте. Ну, та Бог з ним.
    Мертві сорому не імут (с)
    Офтоп:
    Нервова, курррва

Ответ Сообщение от Б0ГДАН Посмотреть сообщение
    Навіть якщо я і не маю рацію
    "навіть попри те, що я не правий"...
    Новачок

"навіть попри те, що я не правий"...
    Ееех, *почухав в потилиці, пішов вчитися*
    Пророк

Ответ Сообщение от Victorious Посмотреть сообщение
    мені дуже сподобалась ця ваша теза
    Значит хотите
    Вот такого и хочется избежать...
    Новачок

Ответ Сообщение от Б0ГДАН Посмотреть сообщение

Треба знати і поважати свою історію.

Це прапор однієї з наймогутніших держав світу. Прапор країни - члена ООН - Радянської України.
    Цей прапор розвівався над моєю країною 9 травня. В день перемоги над фашизмом і його холопами.
    Ваш дідусь дійсно був Герой коли в ті часи воював за Україну, навіть Радянську, просто в основній своїй масі тодішні українці воювали за Радянський Союз в складі якого була Україна. В Україні не було своєї армії, та навіть міліції. А всякі спроби створення чогось національного називались націоналізмом. Будувалась нова нація під назвою «Радянський нарід» А підручник з Російсько мови називався «Родной язык». І це для мене, хлопця с села Полтавської області.
    Пророк

Є фільм "В бой идут одни старики". Його зняв, як ви певно знаєте, Василь Биков. Там є багато цікавого для тих, хто вміє дивитись і у кого працює голова. "Ви нічого сьогодні не помітили?" - питає герой Бикова у товаришів. "Ми сьогодні літали над моєю Україною". А в іншому епізоді він каже: "А в нас на Херсонщині пісні повільні, як чумацька валка". І співає: "Ой у лузі червона калина.." Тільки на інший мотив, не той, що його тепер усі знають. Бо це пісня січових стрільців, і за неї у найвільнішій державі давали реальний термін.
    А ви якусь маячню постите - убивати за російську мову... УРСР одна з наймогутніших держав світу... Биков був розумнішим за вас, опоненти, і трохи більше любив свою землю. Ви ж видаєте версію війни від замполітів та особистів. І вважаєте їх правдою.

Хочете історію? коли я жив Москві, у мене був колега, цілком русский человек; він мешкав у комуналці, з сусідою - ветераном НКВС, старшиною запасу далеко за 80. Той, заклавши за комір, згадував бойову молодість - боротьбу з націоналістами на Буковині. він був у розстрільній команді, стріляв у потилицю. Казав: "Человек такой живучий, что с одного выстрела не всегда убьешь, даже ребенка". Дослівно. Ходив по школах, ділився спогадами. Пільги всякі...
    Українська держава теж їм платить неабиякі пенсії; учасниками війни вважаються ті, хто "воював" до 1952 року, 7 років по війні з німцями.
    .

В нашей истории столько блестящих страниц. Это и первый полет в космос, это и избавление мира от рабовладельческого строя - 3-го рейха, это гигантские общесоюзные стройки, и много-многое-многое... Россия без Украины не сделала бы ничего из вышеперечисленного. А то, как Союз забирал "контрольный пакет" медалей на международных соревнованиях, забыли? Это наша общая гордость!
    А Вы ведетесь на поводу кучки засранцев с западной, чьи прадеды сапоги фашистам чистили, которые раскапывают "героев" там где их нет, среди убийц, диверсантов, карателей и предателей. Это тоже самое, что искать героев среди НКВД-шников или Гестапо. Да, возможно и были достойные люди и среди них, но на фоне общей массы это капля в море.

Да гордитесь тем, чем нужно гордиться! Тем более Украине есть чем!

П.С. Да, было и в нашей истории НКВД, царская охранка, полицаи, бандеровцы но там украинских фамилий тоже хватало, нужно принять эту сторону истории, с болью, но принять. Да и особо выбора нет.
    Постійний відвідувач

Пане Victorious, Ви намагаєтесь цим людям щось довести про правдиву суть історії ІІ Світової. Але це не можливо, оскільки вони історії взагалі не знають. Говорити про це з ним, це те саме, що з сліпим говорити про світло, а з глухим - про музику.

НКВД - крапля в морі?
    600 тис військ НКВД введених в Зх. Україну в 1945-1947 для проведення виборів та організації голодомору - зовсім "маленька" крапля.
+ Ответить в теме
Страница 14 из 93

Теги для этой темы