Вы просматриваете тему Степан Бандера в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от serg1975 Засланный казачок..)))100пудово) Кривава гебня стежить за тобою!
Слава Богу-Презеденту-Имератору человечества.... Всё - прах!..
Sir_2006, тепер я знаю, як виглядають ВАШІ партайгеноссе)
Звертаю Вашу уваги, що люди чешуть по вулиці під неукраїнськими прапорами і з Україною себе не асоціюють. Якщо і ви такий, то яке Вам, я перепрошую, діло до УКРАЇНСЬКИХ героїв?
по темі - хочу нагадати: в 2008 році Інтер (досить паскудний канал, як на мене) проводів проект "Великі українці". підсумкові його результати такі:
(http://greatukrainians.com.ua/)1. Ярослав Мудрий (983 - 1054), 648443 голосів (40.00%)
Великий князь Київський
2. Амосов Микола (1913 - 2002), 322321 голосів (19.88%)
Лікар…
3. Бандера Степан (1909 - 1959), 261247 голосів (16.12%)
Політичний діяч, ідеолог українського національного руху, голова Проводу ОУН-Б
цікаво, що Ярослав Мудрий - проти якого, власне, нічого не маю - перміг Бандеру (той був на першому місці до останнього дня СМС-голосування) лише завдяки фальсифікаціям з боку Регіонів і куратора Ярослава Мудрого, пана Табачника. Це довів Вахтанг Кіпіані:(http://www.pravda.com.ua/articles/2008/05/20/3442506/)за добу до кінця голосування Бандера залишався першим, а Ярослав – четвертим, відстаючи приблизно на 140 тисяч голосів! ... Режисер Станіславський відпочиває, коли народний депутат України Табачник на гроші кандидата в мери Горбаля відправляє сотні тисяч смс… За словами співробітника штаба, застосовано дуже просту технологію – "Укргазбанк" виділив 550 тисяч гривень і по базі даних клієнтів і від їхнього імені, і, звісно, без їхньої згоди згенерували через комп'ютер рівно стільки "голосів", скільки було заплановано...мені вдалося нарахувати 104 номери телефонів, з яких було послано понад тисячу смс на перемогу "батька, тестя і свекра всієї Європи". Разом це дає майже 90% всіх зарахованих "волеизъявлений" за Мудрого–Табачника...номер, з якого надіслано найбільше – 15 454 голосів – відправляв смс–повідомлення великими пакетами. Почалося "бомбардування" з цього номера 15 травня близько 20–ї вечора. За годину було направлено 256 смсок, відтак за кожну наступну – 551, 883, 744, 516, 819, 1031… І так далі – з однією годинною перервою! – аж до 15–ї дня фіналу.
Сьогодні Табачник - міністр, шеф Інтра Бенкендорф очолив 1-й національний, і вас це, можливо, гріє, але все у вас, хлопці, через брехню.
а вы думаете что таких, как на вашей картинке, нет среди почитателей ни Ющенко ни Тимошенко?
Смысл моей картинки в том, чтобы показать,что если кто-то что-то написал на плакате,то это еще ничего не значит.
Очень просто - я себя ассоциирую с Украиной и мне есть дело до того, кого называть героем. И сабж к таким не относится
Дык у ваших он тоже один!
Вас бы УПА расстреляла только потому, что вы пишите на руссише. Вы такого будущего хотите?![]()
Согласен на все 100%
Большего бреда, чем переводить русскоговорящих на украинский придумать сложно! Можно подумать на Украине есть хоть один человек, кто не понимает по русски. Пусть дикторы на украинском ведут новости, кто против? Пусть даже титры дурацкие идут, фиг с ними, но перевод интервью... Уже ролики за шарики от ненависти к всему русскому заезжают у этого Интера.
Victorious, Смотрите тоже не подавитесь ))))