Вы просматриваете тему Что крутого есть в Полтаве? в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от aneisha черешня , а Штепсеем з Тарапунькой? Так і ними ж! Просто якшо
Оті всі "многие челы из других городов" найбільші тує.ні та мудозвони. У Полтаві ТАКІ дівчата з села, шо якби вони пішли стриптизерками, то Полтава б стала столицею стриптизу, а на занюханих столичних лахудр ніхто б і дивитися не став. І от цікаво : як це стриптизерка має бути без голої ж?!
Тому так тим лохам з інших міст і передай : Полтава крута насамперед своїми дівчатами! Але якшо вони сюди приїдуть за нашими дівчатами, ми їм руки з ногами місцями поміняємо!
Офтоп:
ги, я уявила світовий фестиваль стриптизу в Полтаві. Круто було б, я б пішло подивицця, слюні попускать )))
aneisha, а ти помниш, як в Полтаві був боді-ари і цаплі в топегах? ото такий і стріптіз - знизу термобєлльо на всьо тєло. на шо там слюні пускать?
nickeler, я ж про тру стриптиз балачку балакаю! я не хо на цаплів в майках дивицця...
les, Ви шо тоже мали на увазі стриптиз в майках? я так не граюся![]()
водія вчора баченої жовтої Тойоти з іменним номерним знаком Маркус))а из ныне живущих?
Olio, це не той, шо снімався в кіно "Каралєва проклятих"? ггг
nickeler, фільму не бачила, но може й він))