?????????
Вот честно насчитал более 600 голосов, но в реале понимаю, что это невозможно....ИМХО
Слева - направо....1...-..7
Вы просматриваете тему Какая "милиционерка" красивее? в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; ????????? Вот честно насчитал более 600 голосов, но в реале понимаю, что это невозможно....ИМХО Слева
?????????
Вот честно насчитал более 600 голосов, но в реале понимаю, что это невозможно....ИМХО
Слева - направо....1...-..7
serg1975, кожен може проголосувати відразу за всіх конкурсанток. Тобто 600 - це максимальна кількість, тих хто міг проголосувати, мінімальна - 158.
Якщо я вірно зрозумів мова йде про: Красуню міліції Полтавщини 2010.
А на фига????????)
Голосування проста формальність, як я зрозумів. Усе було вирішено ще до його початку. Навіть на такому рівні підтасовки. Що вже говорити про загальнодержавний. Починати мать завжди тре з себе, а потім вже від когось щось вимагати.
Хм....
Олесь, з чого такі висновки про підтасовку?
Я взагалі не розумію, шо непонятного - ну голосують люди, ну 600 чоловік, і що?
Олесь, в чому саме підтасовка? Голосування налаштовував я.
fragov, зараз я поясню. Кілька спостережень. По-перше, нинішня лідерка з'явилася в голосуванні не відразу. А потім відразу після своєї появи почала із скаженними приростами набирати голоси, що само по собі наштовхує на певні роздуми. Ну цей феномен можна теоретично пояснити тим, що банер конкурсу висить на сайті УМВС і усі його відвідувачі поголовно підтримують цю конкурсантку (що маловірогідно). Або що вона повідомила про конкурс своїм друзям, родичам і т. д. і всі поголовно клікають за неї. Ну то таке.
Але мене більше цікавить інше.) Фрагов, якщо голосування налаштовував і модеруєш ти, то якого біса ти не пропустив мій коментар? Чи дозволяється писати тільки солодкі коментарі "Віка ти найкраща", "Віка ми з тобою" і т. д. Я не виключаю, що у тієї конкурсантки тато чи дідусь (судячи з дописів) працював чи працює в органах і, можливо, має досить високий чин чи звання. Але це не відбирає у мене право на власну думку і я висловив її. Без нецензурної лексики, явних образ і т. д. Де ж прозорість в обговоренні кандидаток на почесне звання?На жаль, в подібних конкурсах не оцінюються людські якості, а тільки зовнішні. Тому маємо то, шо маємо. Взагалі б закрив тоді коментування. Нащо воно?
Та і технологій збільшення голосів багато. Міг би погратися, але не сприймаю цей конкурс так уже надто серйозно, як деякі конкурсантки.
Хай переможе справді найкраща.![]()
Олесь, дівчина виглядає не погано, тому кількість голосів досить реальна, хоча дійсно завжди можуть знайтися "знавці", які допоможуть.
Щодо коментарів, то їх модерую не я і це робиться з сайту IntenseDebate (тобто з самим сайтом модуль коментарів не пов'язаний).