Ви переглядаєте тему Вы все еще хотите взять кредит? в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; Однажды был взят потребительский кредит в банке Родовід. В силу сложившихся обстоятельств были проблемы с ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.08.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Ніхріновий банк, хочу вам сказать(( Шось подібне було у нас з Приватбанком, коли брали кредитну карту. Там була своя заковика - коротше переплатили так реально і після того мамка зарікалася мтаи якісь грошові відносини з приватом. | ||
05.08.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
да лу ладно, лохотрон это одно, а то что не проплатили во время у это другое дело! а если все клиенты не проплатят во время, тогда что?! во всем мире за такое взымают пеню! меня тут как то за неоплаченный счет на 5евро( просто толи я его не получил, толи в купе со всякими бесплатными газетенками выкинул в мусор, не заметив) чуть в суд не вызвали люди из коллекторной фирмы! платить надо во время - везде! а коль уж попал и не заплатил, то эт уже твоя вина что банки начинают обдирать тебя как липку | ||
05.08.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
| |||
05.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
я нінаю у кого там як, але я свої кедити плачу вчано і з хвостом. проблем не маю жодних. а що стосується збоченців, то зважаючи з якої сторони на це подивитися. мені не платять стільки, шоби за все, шо потрібно, я могла заплатити одразу. от і доводиться переплачувати відсотками. щиро заздрю тим хто має чим одразу оплатити лептоп))))) | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
05.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
fragov, ага. саме так. може я відкрию комусь Америку, але маючи середньостатистичну зарпланю гроші треба рахувати. якшо я чогось не маю, але хочу - спочатку думаю "чи воно треба". якшо відповідь "Так!", шукаю шляхи, якими я то можу отимати. зараз - це кредит. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Де взять фільм? | Uksus | Кіно | 2 | 11.12.2007 12:53 |
| допоможу отримати кредит 50 000 грн під % значно нижчий ніж в банках. | alexey | Теревені | 0 | 21.11.2007 19:04 |
| life:) предлагает телефон в кредит без оплаты процентов и комиссии | V00D00People | Мобільні телефони та КПК | 0 | 05.04.2007 22:25 |