Ви переглядаєте тему Поучительная история (поднимаем деньги на пиво :) в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; V00D00People , дик каждый бы абыдывся. знаете как Света Пыркало писала? дословно не вспомню, но ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
17.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
V00D00People, дик каждый бы абыдывся. знаете как Света Пыркало писала? дословно не вспомню, но смыл бал таков "Считается, что если в написании своего текста вы использовали 1 чужую статью - вы гений. Я использовала три - я трижды гений". вот и тут приблизительно так же. нада с умом передирать. Ой, прастите, переписывать. та шо такое - рерайтить)))))))) | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
17.07.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Тут помницца проскакивало вскользь для чего собственно нужны такие статьи ![]() Все в принципе довольно банально. Делается сайт на какую-то тематику, заполняется статьями, регистрируется в системе Google AdSense или аналогичной, на сайт тыкается пару рекламных блоков,а потом рубится бабло с продажи рекламы. Тут главное уникальность текста, разнообразие тем и регулярное обновление сайта. | ||
17.07.2008
| [permalink] | ||||
| Новачок |
Відповідь:
Відповідь:
| ||||
17.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
ага. в тому то с права, що переважна бальшість саме деградують. ми цю тему перетирали вже. це називається "графоманство". а інтернет не пісочниця в такому випадку, а велика помийна яма, куди кожен виливає потроху помий. я вважаю, що продукт за який платять гроші повинен бути якісним. а за вашою логікою, selif, стандартів якості немає тут взагалі. | ||
17.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
V00D00People, та ти б елементарно не зміг довести шо то в тебе скосопиз...или! ви автору: а от ти с мене вкрав тему! а він: ніх...я! я просто розробляв її паралельно з вами, перший раз вашу статтю бачу і вопше, шо ви од мене хочете. Виняток - статті з ексклюзивним матеріалом. Але ці в основному серйозні і хто дасть гарантію, що респондент одразу після вашого візиту не злив інфу конкуренту... но вообщем, на такому не ловляться... є в мене знайома, яка пише на тему секаса-недой...а-бабскіх штучок. Так от, ясен пень, шо вона всьо то не придумує. Частково бере з життя, а от висновки психологів передирає. ну або міксує статті. Я бачила ті заготовки, чужі тексти. Чесно, я так не вмію. Хіба почитать чуже, якщо дуже подобається - послатися на джерело. а видавати те за свої думки пардоньте, совість не дозволить. Востаннє редагував nickeler: 17.07.2008 о 19:29. | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
17.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
selif, оно то канешна так. но по-суті, оця метода продукує "непризнаних геніїв", які потрапляючи до колективу, де зуби з"їли на писанні, мнить себе пупом землі. потом жостко агрібає. і або свалює шукати легкої наживи, або терпить поки не повісицця, або міняється під впливом тих, хто "жисть бачив" не через монік кампа. ну короче. це ваше переписування це номінально погано. але якщо воно дає бабки...ну шо ж... фотки вилупків Джолі_Пітта тож дають бабки. а от користь? хотя нє, вони ті бабки на благодійність пускають... але це різні речі... Востаннє редагував nickeler: 17.07.2008 о 19:49. | ||
17.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
дик, я нічого не маю проти висоти ватерлінії шлунка. і знаю, що інтернет не є засобом масової інформації. мені йшлося в першу чергу про якість виконаної роботи та достовірність інфи. якщо я піду на будівництво, не маючи про його принципи жодного уявлення, то новосели можуть постраждати фізично. так і тут. якийсь горе-копірайтер передере статтю ще якого горе-копірайтера і пішла брежня по селу. довірлива людинка цю х...ню почитає і буде лікувати чих пургеном. усі писаки мають усвідомлювати свою відповідальність перед тими хто буде ото читати. дуже сумніваюсь, що той, хто хоче назшибати десятку на пиво, має таке усвідомлення і не зробить нікому шкоди. | ||
17.07.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
в интернет есть понятие СДЛ - сделано для людей и говносайты - для поисковых машин. большинство копирайта сливается на говносайты. они нужны для продажи с них ссылок. то что их будут читать даже не предполагается ))) если присмотреться, то можно обнаружить огромное количество этих сайтов. я раньше не замечал - теперь вижу и обхожу их стороной. | ||
17.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
вы можете ручаться за то, что говносайты ВСЕ обходят стороной? желтую прессу тоже не все читают, но есть люди, которые тому, что там написано верят. да и не пишут же копирайтеры в конце каждой статьи "не верьте тому, что я тут написал. я на самом деле нифига не знаю о том что пишу" | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Варят ли у нас пиво? | Паук | Куди піти в Полтаві? | 0 | 01.07.2008 11:39 |
| Не пейте газировку и пиво с консервантами | Marisya | Теревені | 10 | 14.09.2007 22:05 |