Ви переглядаєте тему день рождения полтавских форумчан в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; aneisha , Фото Охотник , nickeler , Д Я К У Ю !!!!!!!!!!!!!!!...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
07.10.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Я як всігда, остання.... Знач так, Rinka, бажаю тобі: пахучої халви, шоколадних канафет, гарних кадрів, крутих фотіків, солодкої любові, міцної дружби і непохитного здоровля)) А ще блискучо-класних шмоток і високих туфлів - бо дівчатам таки це тоже треба побажати ![]() | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
4 тижнів тому
| [permalink] | ||
| Руда |
Полтавський час 0 год 07 хв. Вітаємо неповторну і єдину в своєму роді пані Aneisha з Днем народження!!!! Тобі бажаю всіх тих банальних банальностей, які роблять людину щасливою. ![]() К сожаленью, День рожденья только раз в году... Так відсвяткуй його так, щоб на цілий рік вистачило веселих і приємних спогадів! ![]() ![]() | ||
4 тижнів тому
| [permalink] | ||
| Гуру |
Анейшичка! З хеппібёздейом! Тортів! Півників на паличці! Повні кармани щастячка! Віртуально дарую тобі от що забажаєш! Хоч жигулі? Новенькі? Хоч дом у моря? Хоч брільянтове кольє? Дарую! А ти пригощай за це мене віртуальною ікрою з шампанським і рябчиками! Ага? ![]() Вітаю! | ||
4 тижнів тому
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Паздравляю, сєстра по разуму!!!!!! ) Рости великим і щасливим, пий і їж смачнюче, насолоджуйся кожним моментом і не провтикай справжнє Щастя. Воно єсть, ано ні может ні єсть!!! Нехай звжди буде гаряче, там де ти! А для звершень зичу здоров"я! Міцно цьомаю в обидві щічки! | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Качество интернета Полтавских провайдеров | konstantinvoskr | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 11 | 28.10.2007 02:13 |
| О Сходке форумчан... | V00D00People | Теревені | 16 | 26.09.2007 15:46 |
| Возраст форумчан | rust | Теревені | 18 | 13.09.2007 14:18 |
| От рождения – счастье каждому! | ТУРОВСКИЙ | Політика | 13 | 15.05.2007 15:23 |