Ви переглядаєте тему ВНИМАНИЕ, Секта в Полтаве!!! в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; Відповідь: Допис від Skystalker Твое право. Меня поверить жизнь заставила. Но зомбирование сомнению не потдается. ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
10.02.2008
| [permalink] | |||
| Banned |
Відповідь:
Ржал как конь.))) (15 процентов! Ура!!! ----Лохи))) ) Сидел, игрался телефоном в леталку( От слова летать) Видать людям праздник попортил)))))) Востаннє редагував fragov: 30.04.2008 о 00:57. Причина: Automerged Doublepost | |||
10.02.2008
| [permalink] | ||
| косой стрелок |
про циган согласен. общался без последствий. у них как в тестах, говорят так чтоб практически любому подошло. я тоже думаю что просто так никому мозги не промыть. с химией, это да. а так им поверит только тот кто захочет поверить. | ||
| Користувачі, що подякували steam за цей допис: |
11.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
На вулиці прямо біля місця роботи мене хотіла загіпнотизувати одна ...цілителька, як сама назвалася. Вона казала страшні речі. Пророчила смерть рідній людині, і мені, купу нещасть тощо. Казала, шо сама вона з Західної України, шо брехати не може бо "під Богом ходить" (вагітна тобто). Казала, що мені тре’ все відробити, бо воно скоро здійсниться. А поруч з нею стояла дівуля. Добре вдягнена і якась така...як не при собі. Вона нервувала і все казала, щоб "цілителька" поспішала, бо "час же може вийти". Я тоді цілительку дуже уважно вислухала, покивала головою, і чомусь постійно їй посміхалася у лице (моя захисна реакція мабуть ). Це її постійно збивало з думки. У кінці вона сказала, що я їй не вірю, але то я роблю здря, і що не прошу у неї допомоги - теж здря. Я ще покивала головою і відповіла, що маю людину, яка у разі потреби зніме будь-яку порчу. Ще сказала, що сама знаю свою долю. Цілителька попрощалася, взяла під ручку дівчину і пішла. А мій день було спаскуджено. Якшо чесно, вже дома після спілкування з нею мене почало трусити. Бо дійсно неприємно, коли тобі кажуть про смерть рідних. Але вже потім я почала аналізувати: темношкіра, у короткій спідниці (це при тому що вона вагітна - і у холод, бо осінь пізня була), сильно нафарбована. І лише тоді мені дійшло, що ота дівчина була вже "на гачку" - і щось мені здається йшла до себе додому з тою "цілителькою". Винесла з усього одне єдине: коли ти бачиш, що на тебе починають якось недобре впливати, краще посміхатися - це завше діє, людина починає губитися, думати з чого б то так смішно і взагалі. У будь-якому підручнику з психології таке написано )))) | ||
11.02.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
как то в Питере на предложение цыганок мне погадать и снять порчу, я предложил в ответ тоже погадать и снять порчу, так они отказались, странные какие-то..... :) | ||
| Користувачі, що подякували Ihor за цей допис: |
12.02.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
У меня в эту секту попала девушка. Теперь ее нет. Вместо нее есть зомби в ее теле. Для этого зомби нет ничего кроме секты. Страшние для нас вещи ей кажутся нормальными. Сестру она считает исчадьем ада. Родителей практически ненавидит. Мне в душу наплевала. Ее уже не вернуть. Общались с психологом. Судя по всему их готовят для продажи на органы. Обрывают все связи с миром. Внушают инстинкт самопожертвования. Выбирают только людей в возрасте от 18 до 25, здоровых и без вредных привычек. Для всех зомби уезжают типа с волонтерской организацией на год за границу. Через год, когда начинают бить тревогу - концов никто уже не найдет. Відповідь:
СУКИ СЕКТАНТЫ, ПОУБИВАЛ БЫ ВСЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Востаннє редагував Skystalker: 12.02.2008 о 00:19. Причина: Automerged Doublepost | |||
12.02.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
Я верю в бога и точка! И то что мне какое-то чмо на улице говорит что я могу стать Исусом и жить вечно--единственное желание это навалить да посильнее... Ибо это один из способов зарабатывания лаванды и всё. И этот способ зарабатывания, я считаю относиться к уровню проституции или всяким другим грязным способам которые вооще существуют... Востаннє редагував fragov: 09.06.2008 о 14:02. | |||
12.02.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
Skystalker, в милицию не пробовали обращатся? | ||
12.02.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
| |||
13.02.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Зомби идут туда по собственной гипнотически внушенной воле. И милиция не может к ним придратся. Тем более, что зомби больше 18. В начале двухтычасных они просчитались и отправили на "распятие" девушку которой небыло 18. Тогда их накрыли, посадили. А теперь они начали действовать снова, намного акуратней, под другим названием и адресом. Но сути убийства личностей это не меняет. Гореть им всем в аду. | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| баптисты, баптісти, гипноз, гіпноз, полтава, секта, цигане |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Внимание! Секта извращенцев под видом салона-магазина 'МТС' на ул. Калинина 29 | g-unit | Життя міста Полтава | 31 | 22.09.2008 02:26 |
| ВНИМАНИЕ! "Royal Sound Festival (junior)" | Raps | Rap/Hip-Pop | 1 | 20.02.2007 02:33 |
| Внимание реп-группы, отборочный тур | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 15 | 06.06.2006 14:51 |
| Внимание все в инет | Dreem | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 12 | 07.01.2006 10:55 |