Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Результати опитування: Як Ви відноситеся до McDonalds?
Уря!!! Буде де смачно попоїсти! 19 23,75%
Дуже! Дуже погано, це отрута, а не їжа 37 46,25%
Мені однаково 18 22,50%
Це Америка захоплює світ! От так, через МкДональдси і наколоті апельсини! 6 7,50%
Голосували: 80. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 09.05.2008   [permalink]
Ленивый....

Re: В Полтаві відкриють МакДональдс

Ха =) приколю Вас товарищи сравнение Мака американского и Мака украинского.
Вроде бы должен быть одинаковый вкус.. но не тут то было! И я с гордостью могу сказать что Украинский макдональдс дает фору пиндосскому! Тут мак не такой вкусный, кто знает тот подтвердит. А особенно хотел бы отметить всеми любимый морожено "Рожек". В украине он один из поводов сходить в Мак, а в штатах это ***** я второй раз даже не захотел есть. Просто замороженный снег.. ни вкуса ни запаха.
Это ни в коем разе не реклама Мака. Просто привожу факты из личного опыта. А сам я работаю в фастфуде Subway =) Вот там намного вкуснее!

Цитата:
Допис від jag Переглянути допис

Хто був в Америці, напевно бачив, що Американці середньостатистично виглядають набагато здоровішими і атлетичнішими, аніж ми. Особливо з віком, після 35-40-а.

От вам і страшний Макдональдс...

Так, що не варто драматизувати.
Подтверждаю =) Все спортивные и краснокожие от того что слишком много тусят на пляжах. Я живу в городе богачей со средним возрастом 45 -50 лет. Так что за здоровьем они следят. Потому что лечиться уж больно дорого.

Востаннє редагував AmoKK: 09.05.2008 о 19:53. Причина: Automerged Doublepost
Новачок

Що ж, відсутність макдональдса була визначною рисою Полтави досить довго ))))) тепер і до нас добралися...
Філософф

да и без макдоналдса большинство Украинцев питается не особо здоровой пищей...
Частий гість

открывается и нормально, кто хочет тот посетит, а таких думаю будет не мало.
Старий 10.05.2008   [permalink]
Новачок

Цитата:
Допис від AmoKK Переглянути допис
... Украинский макдональдс дает фору пиндосскому! Тут мак не такой вкусный, кто знает тот подтвердит...

По всьому свту: рецептура одна і та ж, інгредіенти одні і ті ж, технологія одна і та ж.

Звідки взятися різному смаку? Ну, окрім "как в воспаленном воображении", зрозуміло.

"Піндосскій, Піндосія, Піндостан" -цe "нідавніе ізабрітенее ФСБ в інформаціонной вайне с ідіалагічіскім пратівнікам - США, с целью сазданія йім нігатівнава образа в глазах Рассіян".

Тобі особисто Штати чимось завадили? Вони тобі вороги? То нащо тупо повторювати образливі ФСБ-шні "ізабрітенія"?
скажений завсідник :)

Цитата:
По всьому свту: рецептура одна і та ж, інгредіенти одні і ті ж, технологія одна і та ж.

Звідки взятися різному смаку? Ну, окрім "как в воспаленном воображении", зрозуміло.
Смак залежить від багатьох факторів. Наприклад, дуже важливий фактор - вода. Ніколи не буде однаковий смак їжі, яка приготована з використанням води з джерела і з калюжі.
А овочі, які використовуються. Ви уявляєте собі смак консервованого огірка в Америці?
Філософф

Цитата:

"Піндосскій, Піндосія, Піндостан" -цe "нідавніе ізабрітенее ФСБ в інформаціонной вайне с ідіалагічіскім пратівнікам - США, с целью сазданія йім нігатівнава образа в глазах Рассіян".

Тобі особисто Штати чимось завадили? Вони тобі вороги? То нащо тупо повторювати образливі ФСБ-шні "ізабрітенія"?
Вкус разный в разных странах, не смотря нa рецептуру!

Да он там живет и ему там довольно таки нравится!:)
косой стрелок

а я их пирожки люблю
Постійний відвідувач

в маке люблю картошку по-селянски с соусом барбекю! всё остальное не нра, про мороженое молчу,т.к. не ем его вообще. а поесть в городе можно в ботанике, на 4 этаже конкорда, пузата хата, челентано. выбор есть! и ещё- по трассе на Диканьку- Хутор. замечательное место.
косой стрелок

лучшая кухня в хуторке
Відповідь

Закладки

Теги
fastfood, mcdonalds, велика кишення, екватор, здоровеньки були, макдональдс, полтава, пузата хата, фастфуд

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Дискотеки в Полтаві? клубни-клубни Куди піти в Полтаві? 20 01.04.2008 23:42
Supermax в Полтаві!!! Kach Афіша Полтави 7 27.01.2008 18:18
Відбувся мітинг НУ-НС в Полтаві RSS Теревені 0 19.08.2007 11:00

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Полтава форум - Poltava Community