Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Як Ви відноситеся до McDonalds?
Уря!!! Буде де смачно попоїсти! 20 23,26%
Дуже! Дуже погано, це отрута, а не їжа 41 47,67%
Мені однаково 19 22,09%
Це Америка захоплює світ! От так, через МкДональдси і наколоті апельсини! 6 6,98%
Голосували: 86. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 07.12.2007   [permalink]
скажений завсідник :)

В Полтаві відкрили МакДональдс (McDonalds)

В Полтаві відкрився МакДональдс, фото і відео:
MacDonalds в Полтаві
Мініатюри долучень
v-poltavi-vidkrili-makdonalds-mcdonalds-dsc00207.jpg   v-poltavi-vidkrili-makdonalds-mcdonalds-dsc00206.jpg  

Востаннє редагував fragov: 01.09.2008 о 13:01.
-/-

Re: В Полтаві відкриють МакДональдс

еще полгода назад об этом знал....
Народ не ходите туда, у назве что в туалет....
скажений завсідник :)

Вчені провели досвіди, і сказали, що МакДональдси частіше одного разу в місяць відвідувати небезпечно для здоров'я, саме стільки часу потрібно організму, щоб оговтатися після тієї їжі. Взагалі продукти в МакДональдсі використовують гарні, але страви з них виходять зовсім "не здоровими".
Взагалі поставили МакДональдс в такому місці, що ще й постаратися треба, щоб туди доїхати. Хоча думаю ажіотаж таки буде, бо це ж Полтава.
-/-

да нельзя есть там, я столько времни на кухне потратил чтобы ребенок не хотел даже заходить в этот гадюшник
Користувачі, що подякували rust за цей допис:
Banned

Америка пытается протащить к нам стандарт ожиревшей нации. Не кушайте эту каку. Это вредно, действительно.
Філософф

Откроют, не откроют, мне без разницы! Стыдно правда что на моей Родине открытие Макдоналдса является событием столь значимым событием!!!
Да и посещение тоже! помню еще в школьные годы в шоке вешали обьявы о экскурсиях в другие города (Харьков, Киев и т.д.) и среди всех достопримечательностей - было посещение Макдоналдса, причем выделенным шрифтом, что бы метров с 10 видно было!!!!!!!!!!!

Кстати Макдональдс это самая большая сеть бесплатных туалетов в мире:)

Востаннє редагував Ihor: 07.12.2007 о 09:14. Причина: Automerged Doublepost
Користувачі, що подякували Ihor за цей допис:
Старий 08.12.2007   [permalink]
Новачок

Круто буду мимо заходить Макдонольдса, обязательно в их нужник схожу :) . А нужники у них не вредные?
Частий гість

Я у них только мороженое рожок люблю. Подруга давно работает в Сумах в оном заведение. Продукты действительно свежие, на каждый товар свое время продажи (еда не дольше 2 часов от времени приготовления), что залежало едят сами...несут домой... или выбрасывают. НО! то на чем они жарят превращает все это в отраву. Им в канистрах привозят беулю густую клейкую смесь, которая при разогреве становится похожей на подсолнечное масло. Дрянь редкая.
ИМХО лучше пирожков с капустой купить или батон с ряженкой и дешевле будет))
А туалеты у них классные..что есть то есть))

Помимо этих маков сейчах хватает этой дряни. Я например батоны беру всегда в одном месте от хлебокомбината. Вкус как и в детстве. А несколько раз брала в других местах - затрудняюсь ответить из чего их вообще сделали. Тоже самое относится и к колбасе...дешовую колбасу брать - себе дороже...хуже чем в маке поесть...там хоть свежее, а в колбасы добавляют кучу химии, чтобы туалетная бумага не сгнила))) Лучше кусочек мяса купить или вообще стать вегетарианцем))
Для справки - соя стоит не дешевле говядины...
Гуру

Відповідь:
Допис від Nexus Переглянути допис
Круто буду мимо заходить Макдонольдса, обязательно в их нужник схожу :) . А нужники у них не вредные?
Они обиделись, теперь вход в туалет только по чеку ))
Риклохматко синьо-змерзле

Часто їжджу до Харкова. У Макдональдс заходила двічі - перший раз ... ну як перший раз, захоплення, типу ну нарешті!! :)) Вийшла і сказала - *****! Їдло без смаку - лише шоби пельку напхати. А як же естетичне задоволення від поїдання їжі?!
Другий раз повела маму - щоб вона пересвідчилася, що Мак’ дійсно ***** (ну це з моїх слів ....). Більше туди йти бажання не маю.

Краще би відкрили у Полтаві гарну кав’ярню чи будинок відпочинку з тією ж таки кав’ярнею, більярдом, боулінгом і ще купою потрібних для відпочинку речей
Відповідь

Закладки

Теги
fastfood, mcdonalds, велика кишення, екватор, здоровеньки були, макдональдс, полтава, пузата хата, фастфуд

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Дискотеки в Полтаві? клубни-клубни Куди піти в Полтаві? 20 02.04.2008 00:42
Supermax в Полтаві!!! Kach Афіша Полтави 7 27.01.2008 19:18
mamanet в Полтаві duemir Музика 2 24.01.2008 10:15
Відбувся мітинг НУ-НС в Полтаві RSS Теревені 0 19.08.2007 12:00
Чи є у Полтаві DJ-і? Ukrop Музика 1 26.10.2006 12:13

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum