Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Як Ви відноситеся до McDonalds?
Уря!!! Буде де смачно попоїсти! 20 23,53%
Дуже! Дуже погано, це отрута, а не їжа 40 47,06%
Мені однаково 19 22,35%
Це Америка захоплює світ! От так, через МкДональдси і наколоті апельсини! 6 7,06%
Голосували: 85. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 13.07.2008   [permalink]
-/-

Re: В Полтаві відкриють МакДональдс

А теперь давайте подумаем, зачем реклама на всех каналах что продукты в мсдональдсе качественные?
Шума без огня не быват
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від rust Переглянути допис
А теперь давайте подумаем, зачем реклама на всех каналах что продукты в мсдональдсе качественные?
Шума без огня не быват
В цьому я нічого дивного не бачу, навколо МакДональдса завжди були міфи, про те, яка там страшна їжа, і з чого її роблять. Але в барах, столових і на дискотеках їжа готується в набагато гірших умовах і з гірших продуктів. А в МакДональдсі багато чого робиться прямо в тебе на очах, і слідкують за всім там більше. А те що тісто, з картоплею фрі та тістечками їсти погано для фігури, то це вже всім давно відомо, навіщо шукати в тій їжі ще щось?
-/-

Холестерин в сале, молодце, в отбивных, в шашлыке, ели тысячелетиями...
Если бы первые зачатки человечества не стали есть мясо... так бы и банами и питались....
Возьмем дву представителей животного мира плотоядных и травоядных.
Лев и корова.
Лев раз в неделю поест и отдыхает, а когда отдыхаешь у высокоразвитых существ возникает потребность мыслить.
Что делает корова 24 часа в сутки? Жует...

Востаннє редагував rust: 13.07.2008 о 19:48.
Користувачі, що подякували rust за цей допис:
[GM]

Відповідь:
Допис від rust Переглянути допис
Шума без огня не быват
правильно будет "Дыма без огня не бывает"
-/-

Відповідь:
Допис від YA_D Переглянути допис
правильно будет "Дыма без огня не бывает"
мы про мсдональдс там дыма нет, там тока шум
[GM]

Prominte
-/-

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
В цьому я нічого дивного не бачу, навколо МакДональдса завжди були міфи, про те, яка там страшна їжа, і з чого її роблять. Але в барах, столових і на дискотеках їжа готується в набагато гірших умовах і з гірших продуктів. А в МакДональдсі багато чого робиться прямо в тебе на очах, і слідкують за всім там більше. А те що тісто, з картоплею фрі та тістечками їсти погано для фігури, то це вже всім давно відомо, навіщо шукати в тій їжі ще щось?
Знаешь кафе у дороги между Полтавой и Киевом есть кафе "У сестер", Там кушает 70% проезжающих.
Почему нет рекламы что у них мясо свежее?
Не ужели ты на вкус не отличаешь мясо от мсяа?
Или только рекламе веришь?
зажмурена панночка

цікаво,чи знав дяденька МакДоналд піввіку тому,що у Полтаві в 2008 році цілий пост буде присвячений питанню ту бі ор нот ту бі...На мою думку данна корпорація заслуговує на існування хоча б тому,що вона надає немало робочих місць для молоді,яка не бажає сидіти в батьків на шиї.А що до їжі-бажаючи будуть завжди,хто б що не казав-бо голод не тітка!
Новачок

Відповідь:
Допис від RAMM Переглянути допис
Думаю вред МакДональдсов слегка преувеличен.
Вот в Украине их не было (и сейчас очень мало, и не все там питаються)
и что украинцы выглядят здоровее? Отнюдь. Или у нас продолжительность жизни больше? Тоже нет.
Ну нет в штатах нац. кухни, а у нас есть (к нашей нац. кухне тоже есть вопросы - например поедание сала и пр. жироной пищи), и что это нам помогло в получении здоровой нации?
Вот тебя на сале зациклило. Ты че, кроме сала ничего не ешь что ли ?

Это что ассоциация украинской кухни-сало ?

Да открой хороший меню хорошего украинского ресторана и погляди- да там борщей сортов всяких,,, галушек, блинчиков, вареников,-глаза разбегаются !!!

Я как приезжаю раз в год в Украину, так бегом по ресторанам украинским- челюсть выпадает!

А ты сало, сало.

У меня бывший ГДРовец до сих пор клянчит черного ржаного хлеба и кусочек украинского сала-у него аж слюни текут.

Ну сходи ради любопытства в мак дональдс-покушай. пару раз понравится.Только вот изучи внимательно мясо в биг маках. Попробуй его на вкус и скажи как его таким зделали.

Че это за мясо такое?

И еще. Я смотрел кто у нас работает в Мак донадсах. Одни негры. там плотят кажется пару евро в час. Вот они там и пашут сутками на пролет.

Востаннє редагував Lee: 13.07.2008 о 21:36. Причина: Automerged Doublepost
Пророк

Відповідь:
Допис від Lee Переглянути допис
Вот тебя на сале зациклило. Ты че, кроме сала ничего не ешь что ли ?
Это что ассоциация украинской кухни-сало ?

Да открой хороший меню хорошего украинского ресторана и погляди- да там борщей сортов всяких,,, галушек, блинчиков, вареников,-глаза разбегаются !!!

Я как приезжаю раз в год в Украину, так бегом по ресторанам украинским- челюсть выпадает!

А ты сало, сало.

У меня бывший ГДРовец до сих пор клянчит черного ржаного хлеба и кусочек украинского сала-у него аж слюни текут.

Ну сходи ради любопытства в мак дональдс-покушай. пару раз понравится.Только вот изучи внимательно мясо в биг маках. Попробуй его на вкус и скажи как его таким зделали.

Че это за мясо такое?

И еще. Я смотрел кто у нас работает в Мак донадсах. Одни негры. там плотят кажется пару евро в час. Вот они там и пашут сутками на пролет.
Еще раз,вред МакДональдсов слегка преувеличен.
А по поводу "бегом по ресторанам", так
большинство украинцев не питается в хороших ресторанах.
МакДональдс это фаст-фуд и негоже сравнивать его с ресторанами.
Это другая ниша. Фаст-фуды были и есть, в том числе и возникшие подобные аналоги на Украине.
З.Ы. слово "сало" в моем посте упомянуто ОДИН раз, так что до
зацикливания далековато. )
Відповідь

Закладки

Теги
fastfood, mcdonalds, велика кишення, екватор, здоровеньки були, макдональдс, полтава, пузата хата, фастфуд

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Дискотеки в Полтаві? клубни-клубни Куди піти в Полтаві? 20 02.04.2008 00:42
Supermax в Полтаві!!! Kach Афіша Полтави 7 27.01.2008 19:18
mamanet в Полтаві duemir Музика 2 24.01.2008 10:15
Відбувся мітинг НУ-НС в Полтаві RSS Теревені 0 19.08.2007 12:00
Чи є у Полтаві DJ-і? Ukrop Музика 1 26.10.2006 12:13

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн