Ви переглядаєте тему В Полтаві відкрили МакДональдс (McDonalds) в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; Відповідь: Допис від Ктулху Уважаемые товарищи и господа! Хватит паниковать. Просто найдите хорошего знакомого, имеющего ...
| Результати опитування: Як Ви відноситеся до McDonalds? | |||
| Уря!!! Буде де смачно попоїсти! | | 20 | 23,53% |
| Дуже! Дуже погано, це отрута, а не їжа | | 40 | 47,06% |
| Мені однаково | | 19 | 22,35% |
| Це Америка захоплює світ! От так, через МкДональдси і наколоті апельсини! | | 6 | 7,06% |
| Голосували: 85. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
20.05.2008
| [permalink] | |||
| Завсідник |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували иринушка за цей допис: |
20.05.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
23.05.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Сьогодні перший раз вийшов на стадіон... Не хлопці і дівчата, ворог стоїть не за стійкою МакДональдсу, він набагато "вище". Біологічні добавки в нашу їжу і в їжу тварин яких ми потім їмо, хімічна обробка - ось причина масового ожиріння і воно суне. Я був неприємно вражений, тим що побачив. У людей з'являється якесь дивне ожиріння, наче під шкіру закачали якусь рідину. А де ти готуєш - вже не має значення, залишається тільки менше їсти, їсти більше "домашніх" продуктів і не вилазити зі спортзали... | ||
23.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
воно то так канєшно. Але і існують АЛЕ. Шоб готувать домашнє, треба продукти куплять де? прально, в гамазінє (про капусту, то я прикалувалась). за те, шо там продають ніхто з нас ручатись не може. не вилазити зі спотрзали теж питання. я, наприклад, вже місяців 6 не можу туди залізти. Є людішкі які вирішують траблу зайвої ваги дієтами. тіпа не їдять після 18,00 і так далі. Знову АЛЕ і знову на своєму прикладі. Я можу мучать себе як угодно, тільки не відсутністю їжї. А якшо я не буду їсти після 18,00, то їсти я взагалі не буду. таких багато. дуже. Думаю, шо всього повинно бути вміру. І жратви і спорту. взагалі, треба слідкувати за собою і все. Себе любімих любить, тоді все буде пучком. Востаннє редагував aneisha: 23.05.2008 о 13:25. | ||
23.05.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
-обязательно кушать (обязательно!), -купить беговые кроссовки и бегать или завести файное дивчатко (равнозначно); -не обжираться всякой голимой неведомой йухни (чтобы не обжираться - носить обтягивающие майки - как только девочки перестают на Вас заглядываться - пропускаем излишние возлияния едой; -прекратить пялиться в монитор/телевизор, а лучше оба аппарата сжечь плазменной пушкой. Т.е. проблемы вообще не существует, как таковой, если задаться. Спортзал - это немного не то. Тут именно аэробная нагрузка необходима. | |||
23.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Аж цікаво стало на якому ж стадіоні Ви надибали таку неземную красоту))))) Дінамо, чи Ворскла? я тож хачу пасматрєть)))) до речі, не заради цікавості. а шоб отримать додатковий стимул купить таки кросівки і почать займатися спортом. Згодна з Ктулху, шо проблеми не існує. існує лінтяйство і анорексічкі. | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| fastfood, mcdonalds, велика кишення, екватор, здоровеньки були, макдональдс, полтава, пузата хата, фастфуд |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Дискотеки в Полтаві? | клубни-клубни | Куди піти в Полтаві? | 20 | 02.04.2008 00:42 |
| Supermax в Полтаві!!! | Kach | Афіша Полтави | 7 | 27.01.2008 19:18 |
| mamanet в Полтаві | duemir | Музика | 2 | 24.01.2008 10:15 |
| Відбувся мітинг НУ-НС в Полтаві | RSS | Теревені | 0 | 19.08.2007 12:00 |
| Чи є у Полтаві DJ-і? | Ukrop | Музика | 1 | 26.10.2006 12:13 |