Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Як Ви відноситеся до McDonalds?
Уря!!! Буде де смачно попоїсти! 20 23,53%
Дуже! Дуже погано, це отрута, а не їжа 40 47,06%
Мені однаково 19 22,35%
Це Америка захоплює світ! От так, через МкДональдси і наколоті апельсини! 6 7,06%
Голосували: 85. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 20.05.2008   [permalink]
Завсідник

Re: В Полтаві відкриють МакДональдс

Відповідь:
Допис від Ктулху Переглянути допис
Уважаемые товарищи и господа! Хватит паниковать. Просто найдите хорошего знакомого, имеющего должный опыт работы в общепите, нашем, отечественном Украинском. Или проработавшего некоторое время в торговле напитками и продуктами питания. Напоите человека - и поговорите с ним по душам о пищевом, так сказать, производстве. Узнаете много нового, интересного, и познавательного. Заодно и мерикосов меньше хаять будете)))) После сравнительного анализа.
Так что не так страшно быть дедушкой - страшно спать с бабушкой))
лучше не искать таких знакомых! вообще есть в общепитах перестанете!
Користувачі, що подякували иринушка за цей допис:
змія болотяна ОЧКОва

прально. і в магазіни не ходить. там тоже фігню продають. Кажу ж, нада на підвіконні капусту виращувать. Ніяких вам пестицидів, жирів і тп. дешево і сердито.
горгона пилипівна

aneisha, а потім ту капусту поїсть тля, і доведеться жерти в Макдаку. Кругообіг їдла в природі. Пардон за напівоффтоп
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
модератор

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
V00D00People, і ви в ото всьо вірите?
хз, я якось цим не дуже переймаюсь. Наврядчи я буду частим вiдвiдувачем МакДональдсу, тому менi майже по-фiгу з чого там котлети готують...
Старий 23.05.2008   [permalink]
-

Angry Re: В Полтаві відкриють МакДональдс

Креатиффчики до темки:

Востаннє редагував Odo: 23.05.2008 о 13:44.
скажений завсідник :)

Сьогодні перший раз вийшов на стадіон... Не хлопці і дівчата, ворог стоїть не за стійкою МакДональдсу, він набагато "вище". Біологічні добавки в нашу їжу і в їжу тварин яких ми потім їмо, хімічна обробка - ось причина масового ожиріння і воно суне. Я був неприємно вражений, тим що побачив. У людей з'являється якесь дивне ожиріння, наче під шкіру закачали якусь рідину. А де ти готуєш - вже не має значення, залишається тільки менше їсти, їсти більше "домашніх" продуктів і не вилазити зі спортзали...
змія болотяна ОЧКОва

воно то так канєшно. Але і існують АЛЕ.
Шоб готувать домашнє, треба продукти куплять де? прально, в гамазінє (про капусту, то я прикалувалась). за те, шо там продають ніхто з нас ручатись не може.
не вилазити зі спотрзали теж питання. я, наприклад, вже місяців 6 не можу туди залізти.
Є людішкі які вирішують траблу зайвої ваги дієтами. тіпа не їдять після 18,00 і так далі. Знову АЛЕ і знову на своєму прикладі. Я можу мучать себе як угодно, тільки не відсутністю їжї. А якшо я не буду їсти після 18,00, то їсти я взагалі не буду.
таких багато. дуже.
Думаю, шо всього повинно бути вміру. І жратви і спорту. взагалі, треба слідкувати за собою і все. Себе любімих любить, тоді все буде пучком.

Востаннє редагував aneisha: 23.05.2008 о 13:25.
Гуру

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
Сьогодні перший раз вийшов на стадіон... Не хлопці і дівчата, ворог стоїть не за стійкою МакДональдсу, він набагато "вище". Біологічні добавки в нашу їжу і в їжу тварин яких ми потім їмо, хімічна обробка - ось причина масового ожиріння і воно суне. Я був неприємно вражений, тим що побачив. У людей з'являється якесь дивне ожиріння, наче під шкіру закачали якусь рідину. А де ти готуєш - вже не має значення, залишається тільки менше їсти, їсти більше "домашніх" продуктів і не вилазити зі спортзали...
Десяток лишних килограммов утилизировать - это не проблема, за полтора - 2 месяца решается таким образом:
-обязательно кушать (обязательно!),
-купить беговые кроссовки и бегать или завести файное дивчатко (равнозначно);
-не обжираться всякой голимой неведомой йухни (чтобы не обжираться - носить обтягивающие майки - как только девочки перестают на Вас заглядываться - пропускаем излишние возлияния едой;
-прекратить пялиться в монитор/телевизор, а лучше оба аппарата сжечь плазменной пушкой.
Т.е. проблемы вообще не существует, как таковой, если задаться.
Спортзал - это немного не то. Тут именно аэробная нагрузка необходима.
скажений завсідник :)

Це потрібно розповідати студентам, яких з універів виганяють на той стадіон...
змія болотяна ОЧКОва

Аж цікаво стало на якому ж стадіоні Ви надибали таку неземную красоту))))) Дінамо, чи Ворскла? я тож хачу пасматрєть)))) до речі, не заради цікавості. а шоб отримать додатковий стимул купить таки кросівки і почать займатися спортом.

Згодна з Ктулху, шо проблеми не існує. існує лінтяйство і анорексічкі.
Відповідь

Закладки

Теги
fastfood, mcdonalds, велика кишення, екватор, здоровеньки були, макдональдс, полтава, пузата хата, фастфуд

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Дискотеки в Полтаві? клубни-клубни Куди піти в Полтаві? 20 02.04.2008 00:42
Supermax в Полтаві!!! Kach Афіша Полтави 7 27.01.2008 19:18
mamanet в Полтаві duemir Музика 2 24.01.2008 10:15
Відбувся мітинг НУ-НС в Полтаві RSS Теревені 0 19.08.2007 12:00
Чи є у Полтаві DJ-і? Ukrop Музика 1 26.10.2006 12:13

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн