Ви переглядаєте тему Журнал "Яркий день" в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; Недавно мені в руки попав перший номер полтавського глянсового журналу "ЯД" (скорочення від "Яскравий день"). ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
14.08.2007
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
| ||
22.08.2007
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
А зробити таке не вийдет, потрібно дуже багато грошей. Чи ти думаєш, що тут варіант гроші є - більш нічо не треба, нормально спрацьовує? Наприклад, відсутність нумерації сторінок вже про щось та й каже. Взагалі, треба дочекатися наступний номер, там вже і подивимося як воно буде. | |||
22.08.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Ребята не я это делал, но ведь выж неподписались тоже... А искать непронумерованные страницы - бред. Я как читатель доволен и не придераюсь, хотя как полиграфист везде могу усмотреть "нюанс". Доволен, счастлив, и любим - чего и Вам желаю! | ||
27.09.2007
| [permalink] | ||
| Новачок |
Мне тут намедни достался второй номер журнала.. Но.. мои надежды на него не оправдались.. особенно обилие реламы, откровенная принадлежность журнала к Split и мелькание одних и тех же лиц на всех страницах. Впечатление такое, что его делала кучка модных самовлюбленных дядек, который считают, что за счастье лицезреть их рожи стоит заплатить 6 гривен. ![]() Хотя ченить отрыть почитать там все-таки можно.. Читал его хоть кто-нибудь кроме меня? Востаннє редагував air: 27.09.2007 о 17:36. Причина: Automerged Doublepost | ||
27.09.2007
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Мне денег жалко!!!!!!!!!:) Шучу, не хочется єто читать. Заранее извесно, что да как там напишут и про что, приблизительно тоже. Переубеждать в том, что "глянец" имеет свою специфику ИМХО бесполезно. А по поводу лиц - в Полтаве они, в принципе, одни и те же. Если искать новые и интересные более широкому кругу читателей, журнал перестанет быть глянцевым. Формально. Грустных прогнозов по поводу его долгой жизни высказывать не буду. А то побьют:) Востаннє редагував aneisha: 27.09.2007 о 18:13. | ||
07.10.2007
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Сьогодні випадково наштовхнулась на одну панянку. Ржунімагу. До відомого письменника ми підходимо з запитанням приблизно такого змісту:"Драссє, я журнал ЯД (після чого Андрухович цікавенько закліпав очима), як вас звать, я хочу у вас взять інтерв"ю. Як вам Полтава?". Якшо хтось має хоч якийсь опочередкований стосунок до "ЯДу" я вас молю, проведіть лікбез з тими дамочками, які туди пишуть. Навчіть їх більш-менш професійно ставити запитання і користуватися звукозаписуючою технікою. Того шо "писати" в динамік диктофона зі "сквозним" мікрофоном як мінімум смішно. Бо, якшо вони не навчаться хоча б елементарним правилам, колеги-журналісти їх просто заклюють. Над журнальчиком у професійних колах і так прикалуються, а дівчинка довела журналюг сьогодні просто до істерики. Так шо ЗРОБІТЬ ШОНЕБУДЬ, | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" | fragov | Політика | 0 | 30.09.2007 23:41 |
| Хтось "розкрутив" сайт БЮТ за словами "капец стране" | fragov | Різне | 0 | 17.09.2007 19:28 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 28.06.2007 00:38 |
| Погляд "Українського спротиву" про події в офісі "Братства" | Вепр | Політика | 0 | 16.04.2007 19:03 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 16 | 02.12.2005 13:58 |