Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 13.11.2007   [permalink]
скажений завсідник :)

Re: Журнал "Яркий день"

У нового дизайнера вже були проблеми з авторами статей, вони були просто в шоці, коли він сказав, що текст розтягувати нізя. А треба просто більше писати.
Старий 13.11.2007   [permalink]
змія болотяна ОЧКОва

треба не тільки більше, а й краще. В даному випадку або краще - набагато краще, або не писати взагалі. ІМХО
Старий 16.11.2007   [permalink]
Гість
Lol Re: Журнал "Яркий день"

Когда вы увидите следующий номер журнала, вы будете удивлены, даже больше скажу: вы просто афигеете! :)

Відповідь:
Журнал сам не видел, но видел его презентацию в Колосе =) Я
Интересно, как ты мог видеть презентацию и не видеть сам журнал? Ведь на презентации раздавались номера каждому приглашенному лично в руки, причем коллекционные экземпляры с подписью главного редактора. Фуршет конечно был отличный, но можно было и отвлечься чтобы хотябы полистать журнал!
Старий 21.11.2007   [permalink]
Гість
Question Re: Журнал "Яркий день"

Прикольный журнальчик,нормально бы его розкрутить,ну чтоб продажа была и всем было интерессно

Востаннє редагував fragov: 21.11.2007 о 18:00. Причина: Automerged Doublepost
Старий 24.12.2007   [permalink]
Гість

Цікаво, Fragov, звідки у тебе така вичерпна інформація? Я про те, що ти дізнався "автори були в шоці і т.д. і т.п.".
До речі, я бачила четвертий номер. Це вже більш високий пілотаж. Хоча б нумерація сторінок з'явилась.
Старий 26.12.2007   [permalink]
Гість

Четвертый номер просто бомба,полностью отличается от предыдущих,мне лично понравился.Наверное новый дизайнер......
Старий 26.12.2007   [permalink]
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від уляна Переглянути допис
Цікаво, Fragov, звідки у тебе така вичерпна інформація? Я про те, що ти дізнався "автори були в шоці і т.д. і т.п.".
До речі, я бачила четвертий номер. Це вже більш високий пілотаж. Хоча б нумерація сторінок з'явилась.
Спілкувався колись з їх новим дизайнером.
Старий 27.12.2007   [permalink]
Гість

Відповідь:
Допис від калабан Переглянути допис
Прикольный журнальчик,нормально бы его розкрутить,ну чтоб продажа была и всем было интерессно
Зато я знаю тему 5го номера!!!!!!!!!
Старий 27.12.2007   [permalink]
Гість
Heart Re: Журнал "Яркий день"

Відповідь:
Допис від калабан Переглянути допис
Зато я знаю тему 5го номера!!!!!!!!!

и какая же она? :)
Старий 30.12.2007   [permalink]
Гість

Я теж знаю тему 5-го номера. Усі знають, що журнал виходить на новорічні свята, які і стануть темою наступного випуску видання.
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" fragov Політика 0 30.09.2007 23:41
Хтось "розкрутив" сайт БЮТ за словами "капец стране" fragov Різне 0 17.09.2007 19:28
19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" Voronopad Афіша Полтави 8 28.06.2007 00:38
Погляд "Українського спротиву" про події в офісі "Братства" Вепр Політика 0 16.04.2007 19:03
1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" Без Обмежень Куди піти в Полтаві? 16 02.12.2005 13:58

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum