Ви переглядаєте тему Героям Чорнобиля! в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; Відповідь: Допис від laithemmer Хто-небуть з форумчан був у Мертвій зоні? У Прип’яті? Мабуть це ...
| Результати опитування: Мне кажется что станция взорвалась по причине : | |||
| природного явления (землетрясение, ураган и т.п.) | | 0 | 0% |
| кривых рук оператора | | 9 | 40,91% |
| негодности оборудования | | 7 | 31,82% |
| умышленного теракта | | 2 | 9,09% |
| другое .... | | 4 | 18,18% |
| Голосували: 22. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
06.06.2008
| [permalink] | |||
| Примара опівнічносиній |
Відповідь:
Дозиметри можна придбати - кому цікаво можу дати посмилання... Я поїхав бо не хочу мати міфи стосовно Чорнобиля,доречі на форумі сайту Чорнобиля за півроку я єдиний полтавець ,шкода(,а поїздка коштує зовсім нічого,але відкриває очі на безліч речей. Але ми звикли - моя хата з краю - нічого не знаю((( Востаннє редагував Prymara: 06.06.2008 о 02:59. | |||
06.06.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
И про поехать, зона то закрытая. Какая процедура поездки? | |||
06.06.2008
| [permalink] | ||
| Примара опівнічносиній |
http://pri5.com - дозиметри і не тільки http://pripyat.com тут про поїздки,вартість 71 у.е.,на місяць близько 2 поїздок | ||
| Користувачі, що подякували Prymara за цей допис: |
06.06.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
З.Ы. Цены на дозиметры, только подтверждают "заботу" государства о спокойствии людей. Не каждый может себе позволить их приобрести. Хотя, по идее, Украина должна была сделать эти приборы доступными для своих жителей, в свете случившейся трагедии. ![]() | |||
06.06.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
СПС за инфу.оч интересно.уже ездил туда? | |||
06.06.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
и как впечетления,есть что фоткать?сматреть? | ||
06.06.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
круть.а уровень радиационого фона как там?волосы не облазят?последствий по здоровячку после поездки нету? | ||