Ви переглядаєте тему Украинцам запретили жениться без медобследования в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; Президент Виктор Ющенко подписал закон, согласно которому жених и невеста должны проходить обязательное медицинское обследование ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
11.01.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
12.01.2007
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
Я бачу в цьому тільки позитив. Якщо, наприклад, стане відомо, що наречена чи наречених хворий на СНІД? А інший - ні? Коли людина кохає іншу, вона навряд чи сама зможе піти на такий крок, тому що у відповідь отримає щось на кшталт: "Як ти можеш таке просити?? Ти мені не довіряєш? Ти мене не кохаєш?" Я б ще зробив обов'язковим шлюбний контракт, це б врятувало потім від багатьох проблем. Хоча б від того ж шахрайства. "Любовь приходит и уходит, а кушать хочеться всегда!" | |||
12.01.2007
| [permalink] | ||||
| Філософф |
Відповідь:
Умница киска!!!Только на жаль многие люди этого не понимают. Відповідь:
| ||||
12.01.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Нове завжди сприймається негативно. Тільки таке пояснення я можу вигадати, щоб якось виправдати думки про можливі черги в лікарнях та додаткові витрати сімейного бюджету для ласих до хабаредавання. Згодна з Адміном і не бачу в цьому законі негативу. За рекомендаціями лікарів медичне обстеження людини повинне проводитися не менше як раз на рік. Хто прислухається до рекомендацій? Медобстеження здебільшого проходять ті, для кого це є умовою подальшого навчання в університеті чи подальшої праці на підприємстві. І що це за медобстеження? Нашвидкоруч!!! То невже хоч перед вступом у шлюб людина не повинна довідатися про стан свого та коханої людини здоров'я? Тим більше, що шлюб в першу чергу асоціюється з народженням дитини. Звісно, все можна перетворити у формальність і медогляд не виняток. Та від нашого ставлення до цього залежить здоров'я нації. | ||
13.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Ну и как проходит медосмотр? Весело с пенсионерами толктись в очередях,и пилучать микробы от больных людей которые стоят с тобой в очередях.Нет уж спасибо.Для удобного прохождения нужно создавать условия,а не бросать всех в общий котел. | ||