Ви переглядаєте тему День скорботи за жертвами геноциду українського народу в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; Сьогодні день скорботи за жертвами геноциду українського народу. Треба, щоб якомога швидше закріпили законодавчо відповідальність ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
21.09.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Господа - я недавно на форуме, но Украина моя вторая Родина. И часто слышу о Геноциде и т.д. Буду оч признательна если в общих чертах но концептуально расскажет кто-нибудь суть проблемы. Кто кого в чем обвиняет? | ||
21.09.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
Вот подрастёте немного, пойдёте в8й(или 9й, точно не помню) каласс, и Вам обязательно всё доступно раскажут. | ||
21.09.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
ооооо... все понятно - так вот к Вашему сведению, уважаемый V00D00People в каждой стране по-своему преподаются такие тонкие темы. Тем более учебники новой истории много раз писались и переписывались сильными мира сего. И вот мне, как человеку живущему в соседней стране, но любящему Украину и считающему что мы все один народ интересно как смотрят на эту тему у вас. а вот про свое образование пропущу мимо ушей. | ||
21.09.2007
| [permalink] | ||
| Генерал-хорунжий |
не приймайте за міжнаціональну ворожнечу. але факт.. жиди (judas) корінь зла.. можу обґрунтувати.. якщо самі не можете додуматись.. дивіться статистику.. читайте теорію.. курча мать! і ще.. щодо Русі та Сварога.. звідки це? де тоді були.. люди? де українці? Слава Аратті-Україні! | ||
21.09.2007
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
Я тут пытаюсь узнать что кроется за "День скорботи за жертвами геноциду українського народу" кто на форуме что думает на этот счет. интересные ссылки у Вас в подписи. | |||
22.09.2007
| [permalink] | ||
| Генерал-хорунжий |
Радянські репресії. Насамперед штучні голодомори. Є дні скороботи за жертвами. Також експеримент на ЧАЕС. Ну і загалом. Часто російська влада влаштовує українцям "солодке" життя. Хоча сама в тому і не винна. То жиди винні. | ||
22.09.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Зупинити зараз!: Сєверодонецьк може стати початком "українського Косово"! | Taraslt | Політика | 31 | 31.12.2007 20:15 |
| Просувати "ворога народу" шкідливо для здоров'я | fragov | Різне | 0 | 13.09.2007 12:52 |
| У вас поганий день? | fragov | Гумор | 2 | 05.07.2007 03:14 |
| Погляд "Українського спротиву" про події в офісі "Братства" | Вепр | Політика | 0 | 16.04.2007 19:03 |
| Запрошення на Форум Українського Козацтва! | Taraslt | Політика | 5 | 22.10.2006 01:34 |