Ви переглядаєте тему Полтавський портал: Перезавантаження в розділі Життя міста Полтава, що є підрозділом форума Полтава; Полтавський портал: Перезавантаження Буду намагатися працювати над порталом....
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
30.12.2006
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Розпочалася робота над порталу. Так знову... Ну, що поробиш, раніше зовсім не вистачало часу. За процесом створення можна слідкувати - "на живо", поки що зробив верхню частину, частково меню. Стисло, роботи ще повно. Пишіть в цю тему зауваження, поради, що подобається - що ні. Таким чином я вже в процесі зможу змінювати портал на краще. Адреса - http://www.poltava.ws Дякую, Oburi, за створення іконки для порталу (її можна побачити біля адреси сторінки, вгорі). Востаннє редагував fragov: 30.12.2006 о 01:47. | ||
30.12.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
При всій моїй повазі там майже немає на що дивитися. Але навіть те що там вже з'явлось зовсім не приваблює погляд. По перше - зроблено взагалі надто примітивно, все ж таки навіть у Полтаві можуть робити краще. Єдине на що там можна звернути увагу - це так звана "шапка" "header" в верхній частині екрана. Але і тут дизайнер обрав дуже невдале рішення. По-перше цілісність взагалом гарного малюнка спотворює ліва нижня колонітура що жахливо негарним чином "наїжджає" на "шапку". Окрім того дуже невдале рішення стосовно виконаного по діагоналі розмиття малюнка, від чого робиться відчуття ніби ти осліп на праве око. Сподіваюсь що до мене прислухаються і ці помилки буде виправлено. Востаннє редагував Condor: 30.12.2006 о 02:19. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Чи існує полтавський діалект? | Атеїст | Мова та Література | 9 | 17.03.2008 15:20 |
| Портал (www.poltava.ws) | fragov | Робота Полтава форуму | 12 | 05.12.2007 01:18 |
| Будо Портал-Скачать видео и книги по боевым искусствам | budoka | Спорт та здоров'я | 0 | 16.09.2007 19:19 |
| всеукраинский хип-хоп портал | Raps | Rap/Hip-Pop | 0 | 21.04.2007 07:46 |