Чи користується хтось захисною(захист від випромінювання шкудливого) карточкою для мобільного телефону?
Поділіться враженнями, бо задумалась над покупкою такої речі.
Вы просматриваете тему Чи користується хтось захисною карточкою для мобільних? в подразделе Железо, который находится в форуме Компьютеры; Чи користується хтось захисною(захист від випромінювання шкудливого) карточкою для мобільного телефону? Поділіться враженнями, бо задумалась
Чи користується хтось захисною(захист від випромінювання шкудливого) карточкою для мобільного телефону?
Поділіться враженнями, бо задумалась над покупкою такої речі.
черешня, захисна карточка? Це жарт?
Є випромінювання = Є зв'язок
Немає випромінювання = Немає зв'язку
держал в руках вчера такую карточку, стоит 2000грн. Написано от электромагнитных излучений) телефон работает нормально)
Тю, які жарти?!
Дуже багато людей вже має в телефоні захист такий...Інша справа чи воно діє. От і хотіла дізнатись
Інет і сєтєвой маркєтінг наперебій пропонують!
наприклад ось:
http://baza.farpost.ru/2925086.html
23q, Лакей чи шо? тікать дальше от цих карточок і од тих, хто їх розповсюджує.
Чері, од Хуашена тоже тікай! В мене були безпосередні "преткновенія" з адептами цих штук. Це ще гірше, чим сіндром Ейвона-Оріфлейма...
від ЕМ випромінювання рятує тіки клітка залізна - так мені пояснили перспективу від нього сховатися...
Отак от значить
Єдиногласно! Добре, шо я спитала, а то б точно прикупила. Мені прям настоятєльно рекомендували, інакше мій мозг почне скоро рушитись під вліянієм...