Вы просматриваете тему Новенькие в подразделе Здоровье наших детей, который находится в форуме Детки; Сообщение от only До садика далеко еще:))) Це якщо ви не збираєтесь жити довго, а
А что такая очередь???![]()
Ну знаете! Я на Алмазном прожила много лет, сейчас вот ближе к центру переехала, но могу точно заявить, что с маленьким ребенком лучше, чем на Алмазном мне не было нигде. Там огромный парк, множество детских площадок, уютные дворы.
А наркоманы думается есть везде. И почему-то сталкиваться на Алмазном мне с ними не приходилось.
Я, мабуть, коли пишу, то розумію шо і про шо!
Я їх бачила 100 тис. разів, при тому, шо там сама не жила. А тільки ходила до родичів у гості.
Поки не почали масово ставити двері під замок на під'їздах, там творилось хз шо! Сиділи і на сходах, і між поверхами!
Так шо так однобоко і активно, типу "ви нічого не знаєте", говорити не треба!
Кажу, шо бачила, а не шо чула!
Ви он почитайте інші теми! В людей сусіди на Алмазному - як не наркоман, так трасовичка!
____
Я розумію, шо кожен кулик своє болото хвалить!
Але давайте об'єктивно дивитись на речі!
повірь тьоті - бесполезне дело - ключі і замки.
я як додому йду після 10 завжди ключі в руках держу (связка - то шо треба) і четверту передачу включаю.
може "новеньким" в цих районах Сади, Алмазний і нормально почуваеться, а як знаеш хто на шо гаразд, то будеш обходить ті садки і ставки 10-ю дорогою. в цих забудовах досі живуть нарікі і алкаші, шо і у 80-х, коли будинки здавали. не буду кривить душею, зараз краще (багато сидить в местах не столь оддальонних), але все одно.
А парк хароший, да, особливо, якшо в кущі дитину не пускать. мало лі на шо там напороться і наколоться можна.
Хотя, думаю, шо про будь-який район можна сказать те саме.
От я тобі скажу: в нашому під'їзді років десять тому варили ширку. Сусіди пронюхали, подзвонили в міліцію і гудбай май лав, гудбай...
В сусідньому під'їзді жило два наркомани, сидять обидва.
Але я ніколи не боялася йти в дворі! В нас ніколи в під'їзді не сиділи наркомани.
А от в будинках своїх родичів я таке спостерігала кожного разу. Поки двері не поставили.
Просто як є!
sharasha, од наших наріків після чергового дозвону стражі правопорядку виходили з бабками: "и снова здравствуйте!"
я вдворі ходить не боюся тоже. я опасаюся, ібо труп під под’ездом в Новий рік - ну сама догадуешся.
у мене колись на очах парніша з переломаними ногами на руках (видно повзти прийшлось далеко, бо ліктів практично не було) на ліктях пер по східцях за дозой. Торчки під под’ездом - ето нормально. іноді навіть смішно, особливо коли вони навприсядки качаються в різні боки)))) шприци по східцях, кровіща - то таке, можна і обійти. а от трасовічкі ... на них просто цікаво дивицця ... як вони з дня в вдень чорніють, руки в них опухають, волоси вилазять.
ну а запашину чорнухи і ацетону - вапше правда жиззі. щас шось там в подвалі прорвало і попахуе трохи, поки Жек телиться, так це не йде ні в яке порівняння з свіженькою ширкою.
Ребята,я на Леваде живу 7 лет,район мне очень нравиться!Тихий и спокойный,под боком детская поликлинника и больница где есть нормальные доктора(не все,но есть, как и в любой поликлиннике),что очень удобно с ребёнком. Два рынка и куча продуктовых магазинов и супермаркетов.С любой точи района можно без проблем выехать транспортом.Есть места,где можно погулять с малышом,надоели прогулки по Леваде,5мин. транспортом и можно прогуляться в Центре города. Подол-тоже хороший район.Плюс ко всему-рядом Южный ЖД вокзал.
Не советую агенцию по недвижимости "Квартет"-очень непорядочные люди! У меня знакомая снимает 1комнатную квартиру без мебели за 900грн.Only,это я вам так,чтобы вы ориентировались в ценах.
Так что,Only,добро пожаловать в наш красивый город!