я тут микнувся до хлопців шо про генделі говорили, то вони мене вигнали.. а питання залишилося відкритим
.
хто чию бистру їду любить і за шо? і за шо не любиттть![]()
Вы просматриваете тему Полтавський фаст-фуд: хто шо любить и куди ходить? в подразделе Заведения, места отдыха Полтавы, который находится в форуме Полтава; я тут микнувся до хлопців шо про генделі говорили, то вони мене вигнали. . а
я тут микнувся до хлопців шо про генделі говорили, то вони мене вигнали.. а питання залишилося відкритим
.
хто чию бистру їду любить і за шо? і за шо не любиттть![]()
Лучший Пузата Хата, Бургер Клаб.
НА любителя Макдональс.
Пиццерий, как грибов после дождя, потому что окупаемость этих заведений очень высока.
Так что не рекомендую. Самая ужасная пицца в Энеиде. Пицца сухая, обслуживания нет.
Бонатик - не очень (не вкусно, убого) . Пицца Челентано- ужасно (нашла волосину в салате).
Была хорошая пицца возле Парка Победы, в гостинице частной как там сейчас не знаю.
В Конкорде тоже есть фаст-фуды. Не пробовала. Но вроди люди едят. Плюс в том, что есть wi-fi.
ГИДОТА!!!!!
Не їжте! Харчове отруєння гарантовано!
1. Салати, картопля, каші - несвіжі і дуже дорогі!!!!
2. Сідайте вдобніше! писатиму про сльози змії!
Значиться так! Тіпа суші!!
Стоїть Зінка, тіко приїхавша із Перепердівки (дня два як полтавчанка), ліпе рис у руках і плаче несамовито! Мать Ванько або Василь кинув. Оці всі сльози капають у ваші угі-макі, ще в неї тече з носа і теж туди капає, вона витирається долонею і ліпе-ліпе-ліпе! Потім спокійнісінько собі бере в руки гроші і .... знову ліпе-ліпе-ліпе!!!
Смачного!!!
аж захотілося на Зінку поїхати подивитисяСтоїть Зінка, тіко приїхавша із Перепердівки (дня два як полтавчанка), ліпе рис у руках і плаче несамовито! Мать Ванько або Василь кинув. Оці всі сльози капають у ваші угі-макі, ще в неї тече з носа і теж туди капає, вона витирається долонею і ліпе-ліпе-ліпе! Потім спокійнісінько собі бере в руки гроші і .... знову ліпе-ліпе-ліпе!!!
Смачного!!!![]()
а по грошах вам як? завтра з пацанами хочу десь гламурно одвиснутть . то й шоб і перекус був норм
Вот именно.
К примеру я немогу кушать еду приготовленную человеком который мне незнаком,если он ее с плохим настроением готовил, а потом я ее поем, то хорошо от этого мне явно не будет.
Я проживаю на 5 школе, там возле остановки есть магазин "Молоко" к которому примыкают двери фаст фуда (если не ошибаюсь называется "ХАНУМА") где продают шаурму, хот доги, и готовя кофе.
ТАк вот прохожу я как то мимо этой забегаловки, и наблюдаю такую картину.
Сидит прямо возле двери на корточках этого фаст фуда ихний повар-Ахмет,одной рукой курит а второй начинает остервенело чухать себе (извиняюсь) яйца...
Как вы думаете он будет мыть руки?
Я думаю что нет...
ПОэтому после этого я туда ни ногой.
А если необходима шаурма я готовлю ее сам.
Только она вкуснее чем там...
А по грошах, для такого Ге дорого!
А да!!! В Конкорді імєнно получіцця гламурно одвиснуть!))))
Можете на другому поверсі в масажному кріслі кайфонуть. Тож гламурно!
Гламурно скупитися в Фуршеті, і гламурно поїсти Зінчині сльози змії!))))))
Думаю. буде. Їм релігія не дозволяє засиратись! пісю і попу вони миють постійно. тоді як наш Василь пальцем, а тоді об стіну