Вы просматриваете тему Полтавський фаст-фуд: хто шо любить и куди ходить? в подразделе Заведения, места отдыха Полтавы, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Sky нормальна вентиляція От з оцим у нас в усіх харчевнях напряжно!!!
sharasha, Sky, в цуме обедал около года каждый день.
первый месяц-два не досыпали порции на половину, а на кассе старались обсчитать на 1-4грн, вписывая другие салаты вместо тех что взял и считая по 2 порции.
после того как несколько раз поругался - запомнили и все нормально было.
nevodka, а як це суперечить моїм словам?))
Я говорю, шо вигляд тих салатів мені не подобається і шо там штинить дуже!!!
Ханума і Бургерклаб)
поперше треба було склазти список з опитуванням про так звані фастфуди....
на сьогодні незнаю жодного пристойного, але були...
та як і все в країні з часом зіпсувалось ....
ЗІ сам не користуюсь ними вже близько 2х років, перейшов на сестему заготівлі заготовок для швидкого харчування в дома, ну так кожної неділі і до пятниці вистачає... назбирав в маленькі судочки торбинку і маєш повноцінний обід без шкідливих фіглів...
але з теми видно шо більшість таки харчаються непотребом за тройночотирною ціною від вартості тих харчів ... потім рак, беспліддя, гастрити і всяка радість
Честно не знаю как можно в натуре питаться шаурмою. Ну пару-тройку раз съел- но это же хрень всякая завернутая в блин и стоящая 8-9 грн. И чего там не намешено. Пойди лучше в столовку при институте или бурсе там какой, и поешь нормальной (более менее) пищи. Если денег жалко или недостаточно.
уютнінько - то шоб з друзями потусити десь ввечері, пиво там (хоч я його і не п’ю), всі діла...
а тут - на то він і фаст-фуд (фаст-флуд, хот-доглость і шаурмяу)
хоча хай як ви не любите китайців, а щодо їжі вони праві - коли їсиш паличками, то робиш це довго і маленькими порціями, а не перегружаєш шлунок так як ми - хвать-хвать повен рот. і їдять вони здебільшого приготоване на пару. тому і живуть довго. і не жалуюцця шо в 50 років три інфаркти. та й нєрви бережуть (недарма кажуть шо всі хвороби од нєрвов).
є чому повчитись, між іншим.