Вы просматриваете тему Полтавський фаст-фуд: хто шо любить и куди ходить? в подразделе Заведения, места отдыха Полтавы, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Дима Фауст здібна ізвращенка нє, просто я майже всіядна))) а про ціни, я
Olio, в ботанике неоч дешево, в старом мисте дешевле
Піцерія на Чапаєва - красотєнь. Не знаю, чи там можна "гламурно одвисать", але поїсти нормально, коли дикий голодняк, дуже навіть получаїцця. І недорого.
В Ханумє коли була, понравився плов з ізюмом! Скільки коштує, не пам’ятаю.
В Пузатій хаті смачні блини :)
Челентано не люблю - вони в піцу кидають шось таке, странне на вкус, якась приправа мабуть. Зато там хароше какао
І та піцерія Голд, що була колись біля парку Перемоги - буеееееееее!! Смаку піци не чуєш, бо жуєш сам укропчик.
У тьоть біля 5-ої школи після 22, їж — не хочу.
а я буває обідаю в цумі (на цумщині © гггг)
тіки там персонал такий.. нєрвний. ну то можна звикнути. і ще треба слідкувати за тим як насипає порцію - бо може надурити з грамами). але коли пару раз зробити зауваження - то потім всьо чотко.
а ще якшо хочеться дешево і ок поїсти - треба іти в студентські столовки (педунівер, музилище, кооп.технікум).
ще в старому місті можна (там ще на стінах красиві фотографії Странадко)
ніколи не обідаю в піццеріях бо просто не наїдаюсь тими піццами, бургерклаби і макдонадси тож не відвідую, бо вайфай мені не нужен, а до ганбургерів я байдужа
кстаті шаурма для мене теж спосіб поїсти якшо треба ну дууже швидко і дьошиво
поїдем гламурно віснуть в боулінг у екваторі.
думаю похавать в Хаті саме то. правда був там півроку назад то як там зараз не в курсах - може не встигли спортитися ше...
мо хто зна - нового в екваторі нічо не ма?![]()
В ТЦ "Киев" в бургер-клабе имел неосторожность купит чизбургер. Одним словом кака)))