Підкажіть, будь ласка, хто знає де в Полтаві, чи біля Полтави є гарні бані, чи сауни? Мене насамперед цікавлять в хаті біля річки, природа і все таке.
Я знаю непогану сауну на Південній 67б, але вона прямо в місті, і поруч немає річки.
Вы просматриваете тему Сауни та бані Полтави / Сауны и бани Полтавы в подразделе Заведения, места отдыха Полтавы, который находится в форуме Полтава; Підкажіть, будь ласка, хто знає де в Полтаві, чи біля Полтави є гарні бані, чи
Підкажіть, будь ласка, хто знає де в Полтаві, чи біля Полтави є гарні бані, чи сауни? Мене насамперед цікавлять в хаті біля річки, природа і все таке.
Я знаю непогану сауну на Південній 67б, але вона прямо в місті, і поруч немає річки.
Хорошая сауна у реки в Буланова... очень красивая природа, свой пляжик, большая территория усадьбы... уютный дом - 3 этажа, бильярдная, красивое оформление помещений...
Сауна тоже понравилась - дерево, чисто, просторно...
К сожалению, номер телефона не знаю... но если ты ты местный... думаю сможешь вычислить...
В Марковке есть неплохая сауна.
Тел.9-33-57 и моб. 80509737355.
Ні, то для суто чоловічої компанії. За наявність дівчат, дехто скалкою може і по голові пройтися.![]()
Может это конечно и интресно, но без хороших девушек сауна -пустое дело. Даже спинку некму потереть мочалкой.
Кто знает номер телефона Банно-гостинничного комплекса в Нижних Млынах?