В Одноклассниках на форуме одной из групп, посвященных нашему городу, прочитала фразу одного парня "Когда я узнаю, что девушка ходит в бар "Помидор", мне сразу становится все понятно". Что понятно? Объясните, друзья!
Вы просматриваете тему Бар "Помидор". Кто туда ходил? Что это за место? в подразделе Заведения, места отдыха Полтавы, который находится в форуме Полтава; В Одноклассниках на форуме одной из групп, посвященных нашему городу, прочитала фразу одного парня "Когда
В Одноклассниках на форуме одной из групп, посвященных нашему городу, прочитала фразу одного парня "Когда я узнаю, что девушка ходит в бар "Помидор", мне сразу становится все понятно". Что понятно? Объясните, друзья!
Олдскульный барчик, раньше наливали Старовинну, пиво только Старомпрамен - 11 грн за 0,5, в зале можно курить.
Есть хорошее харьковское название заведений этого типа - «Рюмошная». Гендель во всей красе.
гендель это княжий келих. помидор тоже такая хрень?
Ch!p, ну я не тобі питання ставив. Але вдячний за то, шо долучився до обговорення. Суть у тому, що просто стало цікаво, на основі чого юзер 23q зробив висновок. Якщо він там сам був, то тоді є сенс про щось говрити. Почекаємо.
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...BB%D0%B8%D0%BAГенде́лик або ганде́лик, ге́ндель (розмовно-жаргонне слово) — невеличкий бар, де продають спиртні напої та закуски.
Підтверджую, напої продають, пільмєні на закуску.
З власного досвіду =)
Правда, останній раз там був ще студентом. Зараз, може вже вайфай і не ловить =)
Але сумнівів навіть бути не може, що це не генделик, навіть якщо там і не був.
А за "Помідор" то тут нічого складного: раджу ТС сходити туди три-чотири рази, та й дізнаєтеся, що мали на увазі коли писали ту фразу в групі =)
Головне, щоб потім з Вами не стало "все ясно" =)
Олесь, ес, я там был. Не напротив, а именно там. Я пил там водку, и закусывал то ли сухарями, то ли так. И пил томатный сок. А за соседним столиком заказывали борщ(за 6 грн). Я уж удивился, борщ! И это было лет 6 тому назад. И соседи по столику были, ну вы поняли. И рядом там недалечко есть "Теремок", та же хрень. А что я не так назвал? А что это? Кафе? Ресторан? Може шось поменялось....
Та ні, я ж, наче, і не казав, що щось не так названо. Так же ж? Де у моїх коментарях слово "ресторан" чи "кафе"? Просто цікаво було на основі чого зроблені висновки. Дякую за відповідь. Клієнтура КК - в основному бідні студенти, пенсіонери і засмальцьовані роботяги після роботи. Тож якщо ви хочете отримати якесь естетичне задоволення від походу чи піти з дівчиною, то вам явно не туди. Суть у тому, що країна розшарована. І допоки будемо мати різний рівень доходів населення (такий різний!), то і такі заклади будуть. Та і критерії генделика у кожного свої. Це я до того, що один з перших юзерів, які відписалися, що мол генделик, бо горілка на розлив. іМХО, горілку на розлив продають майже скрізь, де її взагалі продають.
П.С. Теремок, як на мене, не та ж хрень. Трохи клієнтура відрізняється в кращу сторону та і обстановка не та. Що зумовлено, скоріш за все, трохи вищими цінами.