Не большая пивная с летней площадкой. Сам паб находится под землей, дизайн аля Прага.
Телефоны: (05322) 7-49-40, (066) 678-23-53
Время работы:
ПН-ВС: 11:00-23:00
Количество мест: 80
Вы просматриваете тему Паб "Бирлога" (Beerлога) в подразделе Заведения, места отдыха Полтавы, который находится в форуме Полтава; Не большая пивная с летней площадкой. Сам паб находится под землей, дизайн аля Прага. Адрес:
Не большая пивная с летней площадкой. Сам паб находится под землей, дизайн аля Прага.
Телефоны: (05322) 7-49-40, (066) 678-23-53
Время работы:
ПН-ВС: 11:00-23:00
Количество мест: 80
Раз уж тут зашла такая темка, то хочу пожаловаться на Берлогу) Официантки мягко говоря не быстрые, и чипсы ихние уж больно не хорошие, как по мне) Да и пиво для такого заведения дороговато... Это вспоминания полугодичной давности. Но напомнило, когда недавно услышал от друга негативные впечатления.
В Берлозі довелося бувати кілька разів улітку надворі, на критому майданчику. Як варінт "ішов-зайшов-сьорбнув-пішов" - нормально. Але таки, справді, дороге пиво і таки, справді, повільні офіціантки.
Але те все тьмяніло на фоні вуличних музикантів під Адідасом, що через вулицю. Один з хлопаків наярював тоді "Summertime" на кларнеті. Сиділи з дружиною, вирішили піти, коли він скінчить, чекати довелося довго - хлопцеві, вочевидь, мелодія була до смаку, то він і ганяв з неї шматок по колу хвилин двадцять.![]()
Инфу то, вы взяли отсюда кажется - Beer Лога
Бросили бы ссылку на инфу, или скинули бы полную инфу сюда.
Паб стає все гірше та гірше. Їсти там вже давно не можна, бо готують там явно не з свіжих продуктів. В частині, де не можна палити, стіни місцями вкрилися плісневою. Останього разу, коли я там замовляв пиво, мій бокал пахнув рибою.
Тому я мабуть краще буду ходити в Полтав-пиво за ЦУМом.
нда - тарит там по-черному - только двери открываешь. смесь курева и жареной картошки
fragov, но в ПП стаканчики по 0,4, а платишь как за 0,5 )))
Пока кроме 100 доріг вариантов попить хорошего пива я в Полтаве не знаю. (Криничка - те же СД, но слишком уж на отшибе)