Ви переглядаєте тему компютер не грузицця в розділі Залізо, що є підрозділом форума Комп'ютери; допоможіть , будь ласка. комп конфігурація проц Атлон 2000 оперативка 256 мб мамко ЕР-8К9АІ ОС ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
14.04.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
| ||
14.04.2008
| [permalink] | ||
| КАААААААРРР |
иди от противного повытягуй все с писяев оставь мапу проц видео и память - попробуй так (память и видео вытянь и протри контакты резинкой-стырачкой) если так пойдёть вставляй по очереди остальные девайсы предварительно протирая контакты резинкой-стырачкой но похоже на память - так шо протри контакты или попробуй другую планку или одну из тех шо у тя (если их несколько) по очереди | ||
14.04.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
мені казали що може біос полетіти . справа в тому що перед цим видавав cmos setup - defoult loaded гуглився . усі поради на те що біос пішов по звизді або мамко міняти треба , ще варіант вийняти батарейку, добу дві щоб постояло , тіпо шоб статику зняти. 2містер Кронко щодо писяев . амо ніфіга не стоїть , відео на аджипі слоті .ХМ , а контакти стирачкою? мо краще спиртом? оперативка стоїть одна . Ще думка що писи/2 полетів . ну це так між тим. | ||
14.04.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
ГИГО , здоров Дефе , Як поживаєш? Так як ти радиш робив , коротив , пише фсяку х...... (див вище)я спочатку думав , що батарейка сіла . поміняв.Корочче ніфіга, Атлон рішив в кінці кінців ніфіга не видавати (помилок я маю у виду) | ||
14.04.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
ха , хлопці ,кандьори першими дивився , усі рівні - вздутих нема . хіба що якісь усохли.Контакти не підгорівші , дякую, дивився .спіе ,ГИ , видає один писк , тіпо усе гуд, клава блимає намом, капом , скролом. І що.? Я ж кажу йде тестування проца , оперативки і далі ніфіга , ніякої помилки. Шо оце робить з оцим залізяччям? | ||
14.04.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
гм , з екраном таке: йде зображення , потім на піндостанській показує тестуввння процесору пройшло, тестування опекративної памяті пройшло. й усьо, ніфіга далі не показує, бунтуйє компо. | ||