Отлично, я только за, на природе даже веселее)))
Вы просматриваете тему Встреча всех фотолюбителей Полтавы в подразделе Встречи, который находится в форуме Фотофорум Полтавы; Отлично, я только за, на природе даже веселее)))
Отлично, я только за, на природе даже веселее)))
За шашлики я немаю нічого проти, тільки мабуть ще рано. Правда фотографувати природу, яка і ще нерозцвілася - нецікаво, а от по місту можна пройтися і пофотографувати.
Я сьогодні вийшов на вулицю фотографувати, то окрім хмар нічого було пофотографувати, бо все сірувато і мрячно, то я зачекаю поки не розквітнуть дерева, тоді і вийду фотографувати.
Від переносу зустрічі я не проти, і якщо погода дозволить, то було б класно і на природі провести зустріч з шашличками. А взагалі я люблю на природі відпочивати, особливо в компанії хороших друзів.
Щодо години майбутньої зустрічі, то я пропоную зустрітися в 14:00, а в кафе "100 доріг", або в "Блюз".
Я все же жду координат "усадьб/дворцов " неподалеку города:)
Можно пофотграфировать сами строения, друг друга и\или пригласить моделей + устроить небольшой пикник. Пусть не на следующие выходные, но можно запланировать такую встречу.
Давайте заодно відмітимо 3 рік офіційного існування нашого фотоклуба, і заодно пофотографуємося. А якщо погода буде стабільна, тобто без дощу і холодного вітру, то наше свято можна і на природі відмітити, тільки потрібно взяти комусь штатив, щоб зфотографуватися в повному складі.
Всем драсте:) Добрался до Полтавы только сегодня, предлагаю встречу организовать на выходных, как раз и синоптики обещают вроде ясную солнечную погоду))
Тю, недавно же вроде смотрел и обещали солнце... ну тогда ждем хорошей погоды=)
Не завжди в синоптика справджується прогноз, а особливо наперед.
А от більш докладні дані з іншого сайту:
http://www.meteoprog.ua/ua/weather/Poltava/
То де ми зустрічаємося, в "Блюз" чи в "100 доріг" і на скільки годин?
Якщо ніхто не проти, то давайте в "Блюз" на 3 год., а якщо там не буде місця для зустрічі, тоді підемо на старе місце в "100 доріг".
То де ми зустрічаємося, в "Блюз" чи в "100 доріг" і на скільки годин?
Якщо ніхто не проти, то давайте в "Блюз" на 3 год., а якщо там не буде місця для зустрічі, тоді підемо на старе місце в "100 доріг".![]()
Сидів півгодини в кафе "Блюз", бо думав може хоч хтось пійдійде на зустріч з маленьким запізненням, але так ніхто і не прийшов.
Тоді я піщов в "100 доріг" подивився виставку, а потім вирішив прогулятися містом в сторону "Білої альтанки" з фотоапаратом в руках.
Шкода, що так ніхто і не прийшов на зустріч.
Не серйозно віднеслися до планової зустрічі, навіть 3 річне офіційне існування фотоклуба не відмітили.
Шкода, що так ніхто і не прийшов на зустріч.
Не серйозно віднеслися до планової зустрічі, навіть 3 річне офіційне існування фотоклуба не відмітили.![]()
Alen Rid, внимательнее читайте форум, никто не планировал собираться на этих выходных.