Динамо - це коники.
Вы просматриваете тему Ліга Чемпіонів в подразделе Все о футболе, который находится в форуме Футбол; Динамо - це коники.
Динамо - це коники.
Всіх уболівальників українського клубного футболу вітаю з перемогою у перших матчах ЛІГИ ЄВРОПИ!!! ДИНАМО!!! ДНІПРО!!! ЧЕРНОМОРЕЦЬ!!!
Ждемо ще кращих результатів у других матчах-відповідях ЛІГИ ЄВРОПИ всіх українських клубів! Тільки перемога! Тільги наступне коло!
Дивлячись на 7-турів ПФЛ України, які вже зіграні - різко кидається в очі - суддівство. Так саме суддівство, а не гра.........на жаль! Хто дивився центральні матчі кожного туру та матчі за участю "Ворскли" зі мною погодяться. Про це вже дуже багато сказано і написано.
Динамо /Київ/ - виходячи з цією ситуації, буде пріоритет ЛІГА ЕВРОПИ. І не просто участь в цьому турнірі, а саме виграш цього турніру.
Ворскла /Полтава/ - нажаль через політичну та фінансову складову в сезоні 2013-2014 р. р. буде лише прислужуватися "кротам". Терпіння полтавським уболівальникам.
PS: Металіст /харків/ - Ліга Чемпіонів - http://www.ua-football.com/ukrainian/news/521db63f.html
NEW
Сьогодні, о 19-00 годині, 29.08.2013 р. - відбудеться жеребкування 32команд ЛЧ! Шахтар /Донецьк/ у другій корзині - отже із Шальке - український чемпіон не зіграє, а жаль!
Удачі в Монако!
Сьогодні великий футбольний день для українського уболівальника!
Наберу на вечір Полтавського пива і буду споглядати велику гру!
(до речі не можу знайти АйНіколу (((
А на вихідних буде справжнє пекло!
Шахтар зіграє в суботу з Металістом
а в неділю Динамо в Києві прийматиме в гостях Дніпро!
Ото так "бійка"!!
Матчи "Бело-синих" (Динамо /Киев/) на групповой стадии Лиги Европы будут поделены между двумя официальными вещателями турниров УЕФА в Украине.
Игры с "Генком" (дома, 1-й тур группового турнира), "Туном" (в гостях, 4-й тур) и с "Рапидом" (дома, 6-й тур) будут транслироваться телекомпанией 1+1.
Встречи киевского "Динамо" с "Рапидом" (в гостях, 2-й тур), "Туном" (дома, 3-й тур) и "Генком" (в гостях, 5-й тур) покажет ТРК "Украина".
PS: Как то так!!! Даже здесь политика......))))))))))))
Ниче. Хорошо что показывают. Пусть делят.
Завтра 17.09.2013 первый тур группового этапа Лиги Чемпионов!
Донецкий "Шахтер" начнет турнир в Испании.
Реал Сосьедад - Шахтер Донецк 21:45 (показывает 1+1)
====================================
Расписание игр "Шахтера"
17 сентября – "Реал Сосьедад" – "Шахтер"
2 октября – "Шахтер" – МЮ
23 октября – "Байер" – "Шахтер"
5 ноября – "Шахтер" – "Байер"
27 ноября – "Шахтер" – "Реал Сосьедад"
10 декабря – МЮ – "Шахтер".
Какие ваши прогнозы?
Думаю, к сожалению пролетят 3:1 (((
Хотя вот играли на выходных с друзьями в Мафию - постановили что у меня совершенно отсутствует чувство интуиции ))))
Стартонули!
Донецький Шахтар.
Я дуже радий, що мої прогнози не справдилися.
Гарний старт проти доволі таки не слабої команди.
Ура!
Чорноморець.
Найкращі в цьому турі з представників України.
Після першого тайму не дуже вірилось в чудо, але спасибі команді із Одеси!
Ура!
Дніпро.
І знову Україна йде вперед!
Радість і посмішки ))
Динамо ...
![]()