Вы просматриваете тему Ліга Чемпіонів в подразделе Все о футболе, который находится в форуме Футбол; Сообщение от Voland BulgakOFF Лигу Европы на кураже может взять Тоттенхем )) уже почти "взяли"
Результати жеребкування Ліги Чемпіонів
"Баварія" зіграє з "Барселоною". А дортмундська "Боруссія" прийматиме вдома "Реал". Німці перший матч грають удома.
Півфінальні матчі будуть зіграні 23 квітня 2013 р. і 24 квітня 2013 р., а 30 квітня 2013 р. і 1 травня 2013 року будуть зіграні матчі у відповідь.
Результати жеребкування Ліги Європи
Бенфіка" відправиться до Туреччини в гості до "Фенербахче", а "Челсі" спробує перемогти дома "Базель".
Півфінальні матчі будуть зіграні 25 квітня 2013 р., а 2 травня 2013 р. будуть зіграні матчі у відповідь.
Фінальна частина Ліги Чемпіонів 2012/2013 - красиве протистояння іспанського та німецького чемпіонатів, на мою думку іспанський чемпіонат отримає перемогу.
А, по фінальній частині Ліги Европи 2012/2013 - Челсі може лише форс-мажор завадити не виграти цей турнір.
Ну я б так впевнено не говорив би про Челсі ... Фенербахче має вильний склад в цьому році... Турки уперті! ))
Ну а в Лізі цікавий і злий фінал буде між Реалом і Барселоною )
Та взагалі - цікаві матчі на нас чекають ))
Прямые телетрансляциями поединков Лиги Чемпионов 2012-2013 г. г.
Сегодня, 23 апреля 2013 года:
"Бавария" - "Барселона", 21:45. Телеканалы: 2+2, НТВ, НТВ + Футбол, НТВ + Футбол HD, Первый муниципальный (Донецк), Беларусь 2, НТВ+ Футбол 2, НТВ+ Футбол 2 HD
Завтра, 24 апреля 2013 года:
"Боруссия" (Дор.) - "Реал", 21:45. Телеканалы: Украина, Футбол+, Футбол+ HD, НТВ + Футбол, НТВ + Футбол HD, НТВ+ Футбол 2, НТВ+ Футбол 2 HD
думаю сегодня ничья 1-1 или 2-2 будет. во всяком случае обе должны забить )
upd хорошо, что я тотализатором не увлекаюсь ))))
Отэто Бавария на кураже! )) Может вообще немецкий финал будет? От бы сегодня Дортмунд корону погнул Мадриду )))
Dracon, последние 10 минут были хороши, но надо 180 хорошо играть ))
Финал обещает быть жесткой рубкой или выносом в одну калитку. В любом случае, скучно не будет.
Короче, пожелаем удачи немцам в финале. И нет, финалы как правило скучные, потому что слишком высока цена ошибки и ответственность за результат. Поэтому нет азарта и куража, все боятся. В последнее время вообще по пенальти решают кому кубок достанется.