Был удивлён, не найдя темы по родному клубу... Так что, лучше поздно, чем никогда!
Вы просматриваете тему Футбольний клуб "Ворскла" в подразделе «Ворскла» Полтава, который находится в форуме Футбольные команды; Был удивлён, не найдя темы по родному клубу... Так что, лучше поздно, чем никогда!
Был удивлён, не найдя темы по родному клубу... Так что, лучше поздно, чем никогда!
После того как я прожил 4 года возле их тренировочного стадиона, я понял что футбол не их призвание.
Нато они и тренировки што бы играть научитса.
Ну футболу им ЯВНО учиться не надо.
Реанімую тему в позитивному ключі. Сьогодні я сказав собі: крапка! Я оселився в Києві ще й для того, щоб ходити на футбол - сезон закінчується, нібо його й не було. І от я вперше в сезоні вибрався на стадіон "Динамо", на гру з Ворсклою. Начхавши на страшні картинки з Охтирки, начепив біло-зелений шарф, купив квиток аж за 20 гривень - за цей час Нінкович встиг вколотити перший гол, який я прогавив. Ну, подумав я, футбол закінчився - і став приглядатись до оточуючих (народу було тисяч двадцять). Три сектори динамівських фанатів - залишили найкращі враження, красиво видєливалісь і гарно співали; група підтримки "Ворскли" в кількості приблизно десяти осіб сиділа в першорму секторі, вдягнені в цивільне, один чомусь в футболці "Барси". Але їх теж було чутно. Сам я опинився у вирі неорганізованих біло-голубих (в хорошому сенсі). Оговтавшись, помічаю, що публіка налаштована приязно, є гарні дівчата, мами з дітьми; чоловіча частина активно вболіває за своїх, але мені ніхто не заважа. Навіть не матюкаються. Тим часом і гра вже здається цікавішою, ніж на початку; Ворскла не відсижується у своєму штрафному, а досить активно огризається; на 35-й хвилині довга атака - б'є здалеку Ярмаш - рикошет - гол! 1:1.
Другий тайм. Динамо лізе вперед, але якось тупо, ніби хочуть сплавити Сьоміна на день його народження. Кожен другий пас неточний; Шацьких виправдовує славу узбецького буратино. Коли в середині другого тайму прохід Милевського зупиняє Долганський - пенальті. Ну, думаю, все стає на свої місця. Кореа б'є, але Долганський тягне м'яч в лівому куті. Далі все менше мізків у Динамо, все гостріше вигляда Ворскла. Вийшов на заміну Янузі - спочатку його не пускає сам на сам з Шовковським Юсуф, але нема навіть жовтої картки, лише штрафний; потім він виходить до воріт з лівого флангу - поштовх у спину, має бути пенальті! нема. Рівна гра. І коли я вже зовсім було розслабився, за дві хвилини до кінця у метушні біля наших воріт після штрафного Динамо таки закатує нам м'яч. Дуже шкода, до інакше була би нагода написати щось типу "Ворскла позбавляє Динамо шансів на золото". Але
1) в Києві можна ходити на футбол з дитиною, з дівчиною, з символікою команди суперника - і вам за це нічого не буде.
2) Ворскла вживу виглядала так само гарно, як і в останніх іграх у телевізорі. Крім згаданих Долганського і Янузі, ще відзначу Далку і особливо Цуррі. Прекрасно бачить поле, чудова фізика, самовіддано бореться в кожній ситуації. Справжній лідер.
Друже, я радий, що ти на власнi очi пересвiдчився, що Кияни - нормаль-нi и цивiлизованi люди, а не озвiрiла жлобня типy "Спартак - чимпион".
Я за корiнням - Полтавець, а за життям - Киянин и завжди вболiватиму за Динамо.
Але, якщо Ворскла виявиться об'ективно кращою - буду тiльки радиj за неi.
Друзi, братаймося!
Пане Victorious, спостерігав вище згадану гру по телевізору, хочу сказати слова величезної подяки полтавським хлопцям за гру!!! І хочу сказати ГАНЬБА київському "супер-клубові", дуже співчуваю киянам, що у них немає ні достойної команди, ні гри!!! Єдине, що вміє робити керівництво Динамівського клубу, це робити замовлиння суддям!!! Вже не перший раз спостерігаю, що у грі з киянами судді свістять тільки в одному напрямку!!! Кажучи про цю гру, то пенальті не було і близько, за вилучення Юсуфа, я взагалі мовчу, а скліьки разів суддя жалів киян і не давав їм жовті кртки??? Та судячи з гри кияни повинні булиб закінчувати гру не у 10х, а у 9х... чи й того меньше!!!
Тому шановні вболівальники Динамо Київ, якщо вам не соромно за ТАКУ перемогу свого клубу, я вас вітаю з цією перемогою!!!
Хочу сказати, що коли суддя поставив пенальті у ворота Кривбасу на останніх хвилинах, у грі Ворскла-Кривбас, мені було соромно за рідну команду, таких перемоги нам не потрібні!!!
Стосовно вболівальниківз повагою відношуся до всіх "нормальних" вболівальників Динамо Київ. Недавно був у Київи і мав змогу ще раз пересвідчитись, що київський люд здебільшого дійсно освідчений і висококультурний. Але також мав змогу спостерігати просто відразливо-непристойну, безчинну поведінку деяких київських фанів у інших містах україни!!! Тобто в родині не без уродів!!!
Пане jag, сьогодні Ворскла була об'ективно, якщо не кращою, то принаймні рівною, але...
Нічого не маю проти цього гасла! :)
Всё,всё,всё о команде Ворскла!
Ворскла Полтава
--------------------------------------------------------------------------------
Команда основана 5 января 1955 года ("Колгоспнык"). Команда мастеров - с января 1957 года. Профессиональный футбольный клуб - с февраля 1989 года.
Названия: "Колгоспнык" (1955-1964), "Колос" (1965-67,73-82), "Сельстрой" (1968), "Строитель" (1969-1972), "Ворскла" (1984 - 2003), "Ворскла-Нефтегаз" (2003 - 2005), "Ворскла".
Цвета: бело-зеленые.
Стадион: "Ворскла" (25 000 мест), размеры поля: 104х68 метров, освещение: 1200 люкс.
Достижения:
- обладатель Кубка Украины (1956 г.);
- победитель первой лиги чемпионата Украины (1995/96 гг.);
- бронзовый призер высшей лиги чемпионата Украины (1996/97 гг.);
- участие в еврокубках:
- Кубок УЕФА 1996/97 гг.(2-й квалификационный раунд), 1999/2000 гг.(первый раунд);
- Кубок Интертото (1997/98 гг., 3-й квалификационный раунд).
Почетный президент - Константин Жеваго
Президент - Олег Бабаев
Генеральный директор - Дмитрий Яворский
Главный тренер - Николай Павлов
Руководитель пресс-службы - Артем Лобанов
Официальный сайт: www.vorskla.com.ua
E-mail: info@vorskla.com.ua
Телефон: (05322) 2-16-70
Факс: (05322) 2-48-33
Чемпионат Украины по футболу. 20-й тур. "Ворскла" - "Металлист". 5 марта 2011 года 17:00. Полтава. Стадион "Ворскла".
Чем удивит Павлов в суботу ?
Какой прогноз на результат игры ?
+ Играют в ЛЕ!!!!
29 сентября 2011 года - поддержим ВОРСКЛУ в Лиге Европы!!!!!