Вы просматриваете тему Ворскла (обговорення матчів команди) в подразделе «Ворскла» Полтава, который находится в форуме Футбольные команды; Сообщение от Хоттабыч Сам мечтаю поехать на Домбас арену посмотреть футбол, но как то не
Останнім часом дуже часто таке чую. І, що цікаво, виходить, шо всі навколо такі зайняті, що аж ппц. А я один... Як співає Шнуров, "Ай-я-я-яй, я расп....й". Але ж, наче, і на роботу ходжу, як інші, і дозвілля проводжу і хобі маю. Може, і справді всі навколо працюють по 20 годин в тиждень і 7 днів на тиждень? А я відстав і треба надолужувать?
Ти за себе відповідай перш ніж когось підйобувать. На форумі клаву дрочить всі ми мастєра.
Олесь, ну й слівця в твоему лексиконі - підй....ть!!!!!!!!!!!! Можна ж відповісти по іншому..............
Олесь, ти вибач, звісно, якщо твій лексикон - лише такий! (співчуваю тобі).
Але хотілося б, щоб на Рідному офіційному Полтавському сайті не лунали такі слова, в будь-якку адресу, чі то на відвідувачів, чі то на власників або працівників сайту.
Вболівальницькі пристрасті не є виправданням.
Всіх вболівальників Полтавської Ворскли, які були присутні на стадіоні сьогодні, і які дивилися матч по трансляції - з перемогою в чемпіонаті України над Волиню, з рахуноком 3-1.
Так тримати Ворскла!!
Успіхів в ЛЕ!!!!!!!!!!
Аве Ворскла!!!
Був на стадіоні в матчі з Волинью. У грі полтавців ще багато недоліків, але...
Велике дякую тобі, командо рідного міста, за такий результат!
Хочеться вірить що наших хлопців вистачить на три фронти! Вперед, Ворскла!