Да, прикольные цены пошли...
Около 3-х лет назад восстанавливал утерянный - 200 грн за неделю
Вы просматриваете тему Закордонний паспорт в Полтаві: питання, поради в подразделе Вопросы и ответы, который находится в форуме Гостевая Полтава форума; Да, прикольные цены пошли... Около 3-х лет назад восстанавливал утерянный - 200 грн за неделю
Да, прикольные цены пошли...
Около 3-х лет назад восстанавливал утерянный - 200 грн за неделю
не те, щоб просив. Просто радив супроводжувати слова "по закону" відповідним посиланням.
Про що й мова. Тобто ствердження, що "не мають права робити більше 30 днів" - досить сумнівне, на жаль.
Цікаво, які саме зміни будуть внесені 8 березня? Понаблюдаєм...)))
Коли я оформлював перший загранпаспорт - у 1993 р., то багато довідок треба було замовляти, оплачувати, та відносити до відділу віз та реєстрацій самостійно. Зараз це робити не потрібно. Як мені пояснили коли я отримував наступний паспорт, саме ці інформаційні послуги ми й маємо оплатити. Мені особисто так було значно простіше.
А мені потрібно в цьому році буде міняти загран, бо дійсний до 2011. Що міняти, що новий замовляти - однаково клопоту і грошей?
Подскажите а по какому адресу обратиться в Полтаве для оформления загранпаспорта, если прописан не в Полтаве? Заранее благодарю за информацию
Куда в Полтаве обратиться для оформления загранпаспорта??? подскажите!
В прошлом году был ОВИР на Маршала Бирюзова![]()
Merry Corpse, якщо термінове виготвлення - то на Пушкіна, а якщо в звичайному режимі, то дійсно, на М.Бірюзова. До речі, попереджую всіх - НЕ ПЛАТІТЬ страховий збір. Вам це абсолютно не потрібно якщо ви протягом року не плануєте виїзд, ібо страхова компанія АТ "УОСК" створена при МВС і дівчатам-паспортисткам треба виконувать "план по страхуванню". Вони й так дофіга на нас заробляють на "інформаційних послугах", до речі - це ще єдина платіжка, з якої треба ще й копію здавати (щоб начальство швидше документи підписало, бо не заплатите - фігвам намалюють), усі інші - лише оригінали. І ще - на Бірюзова на стенді висить вся правова інформація щодо оформлення закордонного паспорта. І які платежі потрібно робити згідно законодавства.
Наскільки я знаю, то все залежить від прописки.
Якщо прописка м. Полтава - то на М. Бірюзова. Якщо Полтавська область - то на Пушкіна.