если срочно, то в овир на пушкина...будут делать 12 рабочих дней сумма около 1000
Вы просматриваете тему Закордонний паспорт в Полтаві: питання, поради в подразделе Вопросы и ответы, который находится в форуме Гостевая Полтава форума; если срочно, то в овир на пушкина...будут делать 12 рабочих дней сумма около 1000
если срочно, то в овир на пушкина...будут делать 12 рабочих дней сумма около 1000
на мій погляд, коли вже казати "по закону", то краще і посилання давати на текст закону.
Про порядок і термін оформлення можна прочитати тут (наразі чинний):
Закон України "Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України"
Стаття 5, наприклад:
Заяви громадян України або їх законних представників про
оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон і
проїзного документа дитини (далі - паспорт) розглядаються протягом
не більше трьох місяців з дня подання документів
Не знаю, кому як, але хоча я й був налаштований на гірше (стояння в чергах, невдоволеність співробітників паспортного столу та інше), треба віддати належне, що нічого цього не відбулося.
Більше того, я намагався приходити туди не зранку, а перед (або після) обідньою перервою.
Один раз прийшов до паспортного столу за місцем, де прописаний. Мені дали список необхідних документів, та вказали куди треба прийти з ними (М.Бірюзова).
Другий раз я зайшов на М.Бірюзова та записав по яким рахункам які суми платити (точно вже не пам'ятаю, може й не записував, а взяв папірець у співробітниць де це було надруковано).
Третій раз (М.Бірюзова) прийшов десь за 30 хвилин до початку обідньої перерви. Чекав ну від сили 10-15 хвилин.
Віддав заяви, квитанції про сплату, поставив зразок підпису на анкеті (потім такий підпис буде у паспорті). Мене сфотографували там же.
Здав старий закордонний паспорт (його прокололи "дироколом", анульовавши таким чином).
Четвертий раз прийшов (ввечері) до паспортного стола за місцем прописки, надав інспектору внутрішній паспорт та отримав новий закордонний.
Чекав хвилин п'ять.
Мушу зауважити, що жодного разу я не зіткнувся з якимось негативом під час спілкування з співробітницями: все виважено, ввічливо та коректно.
Ніяких хабарів і навіть натяків теж не було. Тільки офіційні платежі.
Фізично, паспорт виготовляється в Києві (наскільки мені відомо).
Документи подавались наприкінці весни, паспорт отримувався влітку. Сказати, що "мертвий сезон" теж не можна, саме пора відпусток.
Але мені "не пекло", терміново не було потрібно. Всі мої відвідини були "у попутньому напрямку" (з основними справами), тому сказати, що витратив багато часу не можу.
Всем привет.
тоже в определенный момент стала потребность в загранпаспорте, как обычно сразу заинтересовала цена - как прочитал на разных форумах от 600грн. и выше, НО!!! вот что говорит оф. сайт http://passport-ua.org/ua/price.html
где черным по белому написано
До 30 календарних діб 343 грн. 38 коп.
До 10 робочих діб 862 грн. 08 коп.
До 3 робочих діб 1205 грн. 75 коп.
просьба - кто недавно делал паспорт(в течении последних 5 - 7 месяцев) напишите цену. интересует до 30 календарных дней т.е. НЕСРОЧНО
На мій погляд, дані неточні.
Вже минулого літа "мінімум" був біля шестиста гривень.
Треба на офіційних ресурсах дивитись, яка ситуація на сьогодні.
точно не скажу, але трохи більше 500грн було заплачено місяць тому.
У мене були такі платежі:
170,00
150,00
10,28
31,56
46,00
85,00
В призначенні було щось (не розберу), на зразок "паспортизація", а інше - послуги (за виготовлення паспорту, "інформаційні").
Рахуйте.
Дата сплати:
26 квітня 2010р.